Skip to main content

18 Mai. O serie de operatori de telefonie mobila intentioneaza sa blocheze reclamele online pe retelele lor

 
Telefon
Telefon

SOFT ANTIRECLAME PE MOBILE. O serie de operatori de telefonie mobila intentioneaza sa blocheze reclamele pe retelele lor, punand bazele unei lupte cu giganti ai domeniului precum Google, AOL si Yahoo, scrie HotNews, care citează Financial Times.

Publicitate

Un operator european a declarat ca a instalat deja softuri de blocare si intentioneaza sa le activeze inainte de finele anului 2015.

Softul blocheaza incarcarea majoritatii tipurilor de reclame dar nu interfereaza cu reclamele "in-feed" folosite de Facebook sau Twitter.

„Zeci de milioane de utilizatori de telefonie mobila din intreaga lume vor opta pentru blocare pana la finele anului", spune Roi Carthy, director de marketing la Shine. "La aceasta scara, ar putea avea un impact devastator asupra industriei online de publicitate".


O serie de operatori de telefonie mobila intentioneaza sa blocheze reclamele online pe retelele lor

BILANŢ. DC Communication, una dintre principalele agentii de relatii publice de pe piata, mizeaza pe dezvoltare prin integrare strategica, a declarat Crenguta Rosu, managing partner si cofondator al companiei, scrie Wall-Street.ro.

Anul trecut DC Communication a avut afaceri de circa 970.000 de euro, iar pentru anul acesta Rosu estimeaza un business similar, in jurul a un milion de euro.

"Cele doua mari directii pe care le-am proiectat si de care ne tinem sunt menite sa asigure si stabilitate si transformare pentru noi si pentru clienti. Ne luptam pentru un loc in zona de integrare strategica si vrem ca acest demers sa fie inteles bine. Nu urmarim sa ne substituim altor discipline, ci vrem sa putem alinia strategic toate demersurile, pentru coerenta in discurs, pentru a valorifica toate informatiile, pentru a sustine credibil ceea ce propun clientii nostri”, explica Crenguta Rosu.
Crenguta Rosu, DC Communication: Ne luptam pentru un loc in zona de integrare strategica

DIN NOU ALĂTURI DE TWIN PEAKS. Cineastul David Lynch a finalizat negocierile cu managerii postului de televiziune Showtime şi a confirmat faptul că va regiza o continuare a serialului „Twin Peaks“, informează Adevărul care citează site-ul revistei Variety.

David Lynch a făcut acest anunţ oficial prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, vineri, după o lună de negocieri intense cu producătorii de la Showtime, care au pus sub semnul întrebării realizarea noului proiect TV, din cauza unor motive bugetare. David Nevins, preşedintele postului Showtime, a confirmat faptul că David Lynch va regiza toate episoadele din noul sezon al serialului-cult „Twin Peaks“, despre care a spus că „va fi mai lung decât durata anunţată iniţial de nouă ore“.
Regizorul David Lynch revine în proiectul de televiziune „Twin Peaks“

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus