Skip to main content

Agenţia Chelgate a câştigat un contract de peste 145.000 de euro cu Ministerul Dezvoltării pentru editarea, tipărirea şi distribuţia revistei Regio

 
Revista Regio
Revista Regio

Sucursala din România a firmei britanice de relaţii publice Chelgate Ltd UK a câştigat un contract în valoare de peste 145.000 de euro (640.345 lei cu TVA) cu Ministerul Dezvoltării pentru editarea, tipărirea şi distribuţia revistei Regio, potrivit unui anunţ publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Publicitate

Valoarea estimată cu TVA a acestei licitaţii, despre care Paginademedia.ro a scris AICI, a fost de circa 174.000 de euro (765.328 lei).

Vezi în articol cine sunt subcontractorii şi ce alte oferte au mai fost depuse la această licitaţie.

Conform datelor din SEAP, la această licitaţie au fost depuse patru oferte, din care au fost declarate admisibile numai două.

Cele patru oferte au fost depuse de:

  • 1. Chelgate Limited OK, Sucursala Bucureşti, a avut ca subcontractanţi pe Grupul de consultanţă pentru dezvoltare DCG SRL, pe SC Artprint SRL şi pe SC Catering Dali 4U SRL
  • 2. SC Visual promotion SRL - peste 135 de mii de euro (599.280 lei)
  • 3. SC Innovacion Y Desarrollo Local SRL, în asociere cu Patru Ace SRL - circa 121 de mii de euro (535.203 lei)
  • 4. SC Media Consulta international SRL - peste 115 mii de euro (511.556 lei)

Ministerul Dezvoltarii a declarat câştigătoare oferta firmei Chelgate, atribuind acest contrcat în data de 15 aprilie 2015. Preţul ofertei a avut o pondere de 30% în punctajul final, iar componenta tehnică a avut o pondere de 70%.

Datele de pe site-ul Chelgate arata ca şi anul trecut revista Regio a fost editată şi distribuită tot de această firmă de PR.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus