Skip to main content

Bendeac, despre procesul cu Antena: “În loc de câteva sute de mii de euro daune, au rămas 3.000. De vreo sută de ori mai puțin”

 
Bendeac, despre procesul cu Antena: “În loc de câteva sute de mii de euro daune, au rămas 3.000. De vreo sută de ori mai puțin”
Mihai-bendeac-Jurnalul-unui-burlac

“Sentința pare surprinzătoare”, scrie Mihai Bendeac despre decizia instanței în proecesul cu Antena Group.
“În loc de câteva sute de mii de euro daune, au rămas 3.000. De vreo sută de ori mai puțin”, notează Bendeac pe contul său de Facebook.

Reamintim că, în procesul cu Antena Group, instanța a stabilit că fostul realizator al emisiunii În puii mei trebuie să plătească Antena Group despăgubiri de 3.000 de euro, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Postarea integrală a lui Mihai Bendeac:

"Sentința de astăzi pare surprinzătoare. In loc de câteva sute de mii de euro daune, au rămas 3.000. De vreo suta de ori mai puțin.

Am fost ajutat de o doamna avocat excepționala, Diana Hatneanu. Căreia ii multumesc. Cat despre un eventual apel, habar n-am. Nu ma atrage ideea.

Cred ca m-am născut sa fiu pe platouri de filmare si sali de teatru, nu la tribunal. Ma obosesc chestiunile juridice deja. Cred ca ar fi cazul sa se ajungă la o concluzie, oricare ar fi ea, fiindca, asa cum arată si aceasta sentinta, e genul de situație in care cam nimeni nu are de câștigat, de fapt.

In orice caz, vestea am primit-o, întâmplator, intr-un spital si mi-am dat seama, brusc, pentru ce nimicuri ne consumam. Viata e mai presus de orice. Daca as fi avut de ales intre o sentința defavorabilă si a vedea ca prietenul pe care-l vizitam s-ar fi ridicat brusc si ar fi zis "Hai la film deseară" nu m-as fi gândit nicio secunda! Din păcate, nu a existat aceasta utopica opțiune. Din fericire, sunt șanse mari ca si prietenul sa-si revina brusc mai devreme sau mai tarziu, asa ca e bine."

Detalii despre procesul dintre Mihai Bendeac și Antena Group, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu