Skip to main content

Bendeac, despre procesul cu Antena: “În loc de câteva sute de mii de euro daune, au rămas 3.000. De vreo sută de ori mai puţin”

 
Mihai-bendeac-Jurnalul-unui-burlac
Mihai-bendeac-Jurnalul-unui-burlac

“Sentinţa pare surprinzătoare”, scrie Mihai Bendeac despre decizia instanţei în proecesul cu Antena Group.

“În loc de câteva sute de mii de euro daune, au rămas 3.000. De vreo sută de ori mai puţin”, notează Bendeac pe contul său de Facebook.

Reamintim că, în procesul cu Antena Group, instanţa a stabilit că fostul realizator al emisiunii În puii mei trebuie să plătească Antena Group despăgubiri de 3.000 de euro, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Postarea integrală a lui Mihai Bendeac:

"Sentinţa de astăzi pare surprinzătoare. In loc de câteva sute de mii de euro daune, au rămas 3.000. De vreo suta de ori mai puţin.

Am fost ajutat de o doamna avocat excepţionala, Diana Hatneanu. Căreia ii multumesc. Cat despre un eventual apel, habar n-am. Nu ma atrage ideea.

Cred ca m-am născut sa fiu pe platouri de filmare si sali de teatru, nu la tribunal. Ma obosesc chestiunile juridice deja. Cred ca ar fi cazul sa se ajungă la o concluzie, oricare ar fi ea, fiindca, asa cum arată si aceasta sentinta, e genul de situaţie in care cam nimeni nu are de câştigat, de fapt.

In orice caz, vestea am primit-o, întâmplator, intr-un spital si mi-am dat seama, brusc, pentru ce nimicuri ne consumam. Viata e mai presus de orice. Daca as fi avut de ales intre o sentinţa defavorabilă si a vedea ca prietenul pe care-l vizitam s-ar fi ridicat brusc si ar fi zis "Hai la film deseară" nu m-as fi gândit nicio secunda! Din păcate, nu a existat aceasta utopica opţiune. Din fericire, sunt şanse mari ca si prietenul sa-si revina brusc mai devreme sau mai tarziu, asa ca e bine."

Detalii despre procesul dintre Mihai Bendeac şi Antena Group, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus