Skip to main content

Campanie Telekom: Cinci ziare au fost magenta. Care au fost titlurile care nu au avut reclama pe prima pagină

 
Telekom Magenta One
Telekom Magenta One

Cinci ziare au apărut astăzi cu o reclamă Telekom cât toată pagina. Reclama promovează Magenta One, noul concept comercial pentru pachetele integrate fix-mobil adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii.

Publicitate

Au apărut cu prima pagină magenta România liberă, Libertatea, Evenimentul zilei, Jurnalul Naţional şi Gazeta sporturilor.

Trei titluri nu au avut reclama Telekom pe deschiderea ziarului. Două sunt din acelaşi grup de presă - Adevărul şi Click - parte a companiei deţinute de Cristian Burci. Cel de-al treilea ziar fără reclama T a fost Ziarul Financiar. Publicaţia economică a apărut astăzi cu o primă pagină ca de obicei, dar ultima pagină a fost ocupată integral de o reclamă Vodafone.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Am intrat si eu de curiozitate pe siteul lor...ca nu mai intrasem de mult...cind gasesc internet L / M ...pret nespecificat...ti-l da doar la pachet cu telefonul fix - chiar daca nu te intereseaza- si te duci la 55 - 59 lei pe luna...chiar daca tu doresti doar internet...si cind concurenta iti ofera acelasi serviciu la 29 - 39 lei / luna. Cauti si ceva televiziune - gasesti pe satelit o grila cit de cit buna la 58 lei pe luna...106 canale, dintre care 9 HD...pai dincolo este 25 lei - 29 lei / luna...si ai mult mai multe HDuri. Ce sa zic...tarifele nemților sunt foarte mari și nu tin cont de conditiile pietei romanesti si de buzunarul majoritatii românilor.
  • chira mihai chira mihai
    au lansat si oferte cu 3 service promotionala de la 86 lei si 97 lei
    dar nau spus
    magenda one e oferta premaneta e la nivel de grup nu doar local
  • Iulian Iulian
    Tot site-ul TELEKOM.ro este decorat cu Magenta
  • geo geo
    Având în vedere că f multă lume nu citeșe presa efectul campaniei bănoase este nul...sau aproape nul. Și încă ceva: pachetele integrate fix-mobil sunt destul de scumpe la Telekom...iar cifrele pe care le aruncă sunt, de regulă, pentru șase luni la un contract de cel puțin doi ani.

Trimite un comentariu

sus