Skip to main content

Canale noi HD în grila digitală RCS&RDS

 
RCS&RDS
RCS&RDS

RCS & RDS introduce, din 14 mai, patru canale HD în grila de programe de cablu digital, potrivit unui anunţ al companiei. Este vorba despre posturile AXN HD, HBO Comedy HD şi Cinemax HD. La acestea se adaugă şi Digi Sport 3, lansat recent în varianta HD.

Publicitate

Pentru a urmări canalele HBO Comedy HD şi Cinemax HD, clienţii trebuie să aibă activată extraopţiunea HBO sau HBO Makpack, mai spun reprezentanţii postului. Abonaţii care utilizează CAM-uri HD, precum şi cei care deţin decodoare HD dar nu vizualizează automat noile canale în grilă, vor trebui sa facă o scanare automată a grilei pentru recepţionarea celor 4 noi programe în format HD.

Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS: „Continuăm strategia de a le oferi clientilor noştri continut diversificat şi relevant, pentru a satisface preferinţele întregii familii. Totodată, calitatea superioară a imaginii HD aduce un avantaj în plus clienţilor noştri cand vizionează producţiile cinematografice oferite de AXN HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, dar şi atunci când urmăresc cu emoţie cele mai importante competiţii sportive interne şi internaţionale.

Totodată, cablistul a mai anunţat că va creşte vitezele de acces la internetul fix pentru persoanele fizice fără nicio obligaţie contractuală.

În plus, abonamentul Digi Net Fiberlink 200 va deveni Digi Net Fiberlink 300, fără nicio modificare de tarif lunar, iar clienţii vor avea viteze mai mari de download şi upload.

Vitezele de acces la internet pentru clienţii Digi Net Fiberlink 300 (fostul abonament Digi Net Fiberlink 200) se vor mări automat până la 300 Mbps pentru download şi până la 100 Mbps pentru upload, mai anunţă RCS&RDS.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Du-te, frate, la Telekom ori unde vezi cu ochii...pleacă unu și vin trei la RCS...asa ca plimbă ursu...
  • geo geo
    Sunt destule firme locale care ofera calitate si viteza asta si la 25 lei...asa că papă posmagii, Sergiulică.
  • dariu dariu
    sunt canale noi? nu, nu e nimic nou. ma doare-n pix ca le dau in HD, dar nu despre asta-i vorba, ci despre titlul fals. sunt canale care transmit ceea ce receptionam deja. mai am o luna si scap de ei!
  • sergiu sergiu
    Poti sa dai un exemplu de operator de internet de internet care ofera net de 100mbps la 29 de lei? Pomanagiilor!
  • geo geo
    Mai bine ar umbla la tarifele de internet cei de [email protected] le-ar mai scadea putin, la Digi Net Fiberlink 100...macar la noii abonati...ca nu incalzeste prea mult cresterea vitezei la abonamentul Digi Net Fiberlink 200...daca laptopul / calculatorul tau nu poate duce mai mult de 100 sau de 200...
  • Cristian Cristian
    Sunteti cu stirile in urma.
  • geo geo
    Sirea asta cu cele 4 canale a aparut de ieri...si tot ieri au intrat cele 4 canale...a trebuit sa dau o rescanare si sa pierd o ora sa reasez canalele in ordinea dorita de mine, ptr ca asa trebuie... nu iti intra automat in grila de digital, esti nevoit sa dai rescanare.
  • Iulian Iulian
    Si eu care ma gandeam ca Antena trece la HD.

    Vor audienta? Sa faca macar Antena 1 HD, chiar daca raman celelalte fara.
    Vine anul 2020 si Antena inca tot cu acelasi format din 1993 ramane :))
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Era Digi :). Tocmai scrisesem stirea cu Simona Halep :). Am modificat. Multumesc
  • andu andu
    "La acestea se adaugă și Dolce Sport 3, lansat recent în varianta HD."

    Dolce Sport 3 HD la RCS RDS? Sau e vorba DigiSport 3 HD ?

Trimite un comentariu

sus