Skip to main content

Cazul Mărioara Zăvoranu. Sute de știri și de emisiuni. Antena 1, cele mai multe știri, România TV cele mai multe talk-show-uri. Nicio știre la TVR 1 și Digi24

 
Cazul Mărioara Zăvoranu. Sute de știri și de emisiuni. Antena 1, cele mai multe știri, România TV cele mai multe talk-show-uri. Nicio știre la TVR 1 și Digi24
Oana Zavoranu

MONITORIZARE. Zeci de știri și dezbateri timp de ore întregi pe cazul decesului Mărioarei Zăvoranu. O monitorizare „de linie” a Consiliului Național al Audiovizualului în perioada 17 - 19 aprilie a principalelor televiziuni de știri și de divertisment arată că acest caz a fost acoperit de mai toate posturile centrale, cu excepția TVR și Digi24 (care nu au avut nicio știre).

Subiectul mediatizării cazului a fost discutat astăzi la CNA timp de mai bine de trei ore, iar într-un final membrii au decis să amâne luare unei decizii pentru ședința de marțea viitoare.

Cele mai multe știri despre acest caz au fost la Antena 1, post la care monitorizarea CNA a numărat 31 de știri pe acest subiect. Antena 3 a avut informații despre decesul Mărioarei Zăvoranu în 28 de emisiuni și a dezbătut cazul în două emisiuni.

În cazul Antenei Stars, postul care a avut „drepturile de difuzare” ale înmormântării a difuzat în duminica respectivă, pe 19 aprilie, numai puțin de șase ore de înmormântare TV.

Cazul Zăvoarau la TV, în cifre, în perioada 17 - 19 aprilie:

Antena 1 a avut 31 de știri în cadrul emisiunilor sale informative, Observator, în afara discuțiilor din cadrul emisiunilor Acces Direct și Un show păcătos.

Antena 3 - Imagini, comentarii și informații s-au difuzat în 28 de emisiuni de știri. Decesul Mărioarei Zăvoranu a fost comentat în 2 emisiuni la Antena 3 și anume News Magazine din 18.04.2015, ora 11.00 și în Ediția de week-end din 19.04.2015. ora 15.00.

Antena Stars - 16 știri despre cazul Zăvoranu, iar pe 19 aprilie, data la care a fost înmormântată Mărioara Zăvoranu, postul a difuzat imagini și discuții pe acest subiect timp de șase ore.

B1 TV - Postul a difuzat în perioada monitorizată 17-19.04.2015, intervalul orar 07.00-24.00, știri privind decesul și înmormântarea Marioarei Zăvoranu în 17 emisiuni informative. Subiectele prezentate în emisiunile de știri au fost preluate și dezbătute în cadrul a 8 emisiuni de dezbateri.

Kanal D a avut în 8 ediții informative, un total de 15 știri despre cazul Zăvoranu, iar subiectul a fost discutat în 9 emisiuni de divertisment.

Prima TV - a avut șase știri la Focus în perioada 17 - 19 aprilie și nu a mai fost abordat la alte emisiuni.

PRO TV - În perioada 17-19.04.2015, au fost difuzate 13 știri despre decesul Marioarei Zavoranu. Cazul a fost dezbătut o zi la emisiunea La Măruță.

Realitatea TV - În emisiunile informative din zilele 17-19.04.2015, s-au difuzat știri (total 22 de știri). Știrile au conținut fotografii și fragmente din interviuri, declarații date inclusiv pe patul de spital de Marioara Zăvoranu (interviuri sursa wowbiz.ro, cancan.ro).

România TV - În emisiunile informative din zilele 17, 18 și 19.04.2015, s-au difuzat 17 știri privind decesul și înmormântarea Mărioarei Zăvoranu. Alte emisiuni: În zilele 17, 18 și 19.04.2015 au fost difuzate 20 de emisuni de dezbatere în care s-a analizat decesul Mărioarei Zăvoranu, reacțiile verbale și comportamentale ale Oanei Zăvoranu față de tragicul eveniment, dar și atitudinea societatății civile privind funeraliile Mărioarei Zăvoranu.

Digi 24 și TVR 1 nu au difuzat deloc știri sau imagini despre decesul Mărioarei Zăvoranu.

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Realy ? ... Omule esti incredibil :))) ...

    P.S. : Inca o stire de la aceiasi "sursa" : Se planuieste deshumarea Marioarei Zavoranu , pentru a cauta bijuteriile pierdute ... aceasta este progamata pentru prima zi de emisie o postului Oana24/24 sub comanda Oanei , evenimentul va avea exclusivitate , presa va fi interzisa , iar pentru curiosi va fi instituita o taxa de intrare in cimitir. :)))
  • ZVON : Oana Zavoranu a negociat cu Felix in urma ceva timp , preluarea INTACT ... Lucrurile incep sa prinda contur , unul din canalele INTACT va fi total rebranduit si va transmite 24/24 viata Oanei , restul canalelor vor trebui sa transmita zilnic 5-10 stiri cu faimoasa diva ... Capatos va fi viitorul director de progame pe toate canalele trustului.
  • Doar atatea televiziuni sunt in Romania? Sau doar aceste televiziuni sunt sub supraveghere iar restul pot sa-si faca de cap??

Trimite un comentariu