Skip to main content

CNA. Antena 1 a obținut licențe prin cablu pentru 13 stații locale

 
CNA. Antena 1 a obținut licențe prin cablu pentru 13 stații locale
Intact sediu

Consiliul Național al Audiovizualului a acordat Antenei 1 un număr de 13 licențe prin cablu pentru stațiile locale ale Antenei 1 din Bucureşti, Arad, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Călăraşi, Deva, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Slobozia, Tg. Mureş şi Sibiu.

Publicitate

Compania are 37 de licențe locale cu emisie analogică, ce vor fi închise începând cu data de 17 iulie

Solicitarea Antenei Group vine în contextul în care emisia analogică terestră va fi oprită la data de 17 iulie. Tot recent și Pro TV a primit de la CNA 13 licențe de comunicații prin cablu.

Peste 20 de societăți din cele 55 care care dețin licenţe cu difuzare terestră au solicitat Consiliului Național al Audiovizualului licenţe de cablu, pentru a-şi putea continua activitatea şi după data de 17 iulie, când va înceta emisia analogică terestră în România.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca Antena 1 ar copia tot ce ar face PROTV, ar avea calitatea HD, imaginile pentru toti ochii (fara bliz-bliz, rosu-puternic, etc.)
    De 21 de ani (fac in noiembrie 22) si ei inca n-au calitate HD.. Degeaba esti pe locul 2 si te vrei pe 1 daca n-ai calitatea HD si filme de calitate(2013-2015)

Trimite un comentariu