Skip to main content

CNA. Kanal D, amendat cu 15.000 de lei pentru emisiuile Teo, Te vreau lângă mine şi WowBiz

 
kanal D_Teo
kanal D_Teo

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să amendeze postul Kanal D cu 15.000 de lei pentru difuzarea unor imagini cu violenţă de limbaj şi pentru comportament obscen. Vizate au fost emisiunile Teo Show, Te vreau lângă mine şi mai multe ediţii WowBiz în care a apărut o tânără pe nume Loredana Pastramă.

Publicitate

De menţionat că în cazul emisiunilor WowBiz, CNA a reţinut numai momentele care s-au întâmplat înainte de ora 23.00.

În cazul Te vreau lângă mine, emisiune prezentată de Gabriela Cristea, membrilor CNA le-a atras atenţia un moment în care o tânără a făcut un dans lasciv în faţa unui bărbat.

„Este o emisiune în care participanţii sunt oameni simpli de diferite vârste şi pregătiri cărora li se oferă posibilitatea de a-şi întâlni jumătatea. Emisiunea durează 2 ore şi jumătate, este la ediţia 900. Momentul dansului a fost de 30 de secunde, a fost un dans mai îndrăzneţ. Înainte de acest dans, aceşti tineri s-au cunoscut la paravan şi, la final, din dorinţa de a-l impresiona pe posibilul partener, tânăra a făcut un dans de 30 de secunde”, a declarat Cătălin Băleanu, reprezentantul postului Kanal D în relaţia cu CNA.

„Emisiunea nu este o ficţiune, cazurile sunt reale.”, a mai adăugat acesta.  „Publicul emisiunii este 97,1% peste 15 ani”, a ţinut să sublinieze Cătălin Băleanu despre emisiunea Te vreau lângă mine.

Pe de altă parte, în sancţiune s-a reţinut şi o serie de momente din cadrul emisiunii Teo Show, în care s-a făcut o parodie a melodiei Nymphomaniac, lansată de Bogdan Vlădău şi în care acesta a dezvăluit că ar fi avut o relaţie cu o nimfomană.  În cadrul aceleiaşi emisiunii, subiectul a fost comentat de Monica Tatoiu, într-un limbaj considerat nepotrivit de către membri.

După discuţiile cu reprezentantul televiziunii, Valentin Jucan a făcut o propunere de amendă de 20.000 de lei, în timp ce Gabriel Tufeanu a propus o sancţiune de 10.000 de lei. Cum niciuna dintre acestea nu a întrunit numărul minim de şase voturi pentru a fi validată, s-a făcut o propunere intermediară de 15.000 de lei, care a primit şapte voturi pentru din partea a nouă membri prezenţi: Florin Gabrea, Valentin Jucan, Viorel Vasile Buda, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ada ada
    Deja cred si eu ca este o emisiune e trucata. Pe Violeta< persoana aceea penibila si superdecoltata, cu par rosu de circ, am prins-o intr-o alta emisiune , vopsita albastru -violet si in care era in mare contradictie cu soacra sa!!!!!??????De asemenea , un personaj care s-aprezentat pentru a-si gasi fericirea, un tip in varsta, corpolent, cu par ra si o schitare de codita si ochelari cu dioptii mari, l-am vazut pe post de preot intr-o emisiune aiurea de la National TV. Pacat ca emisiunea a ajuns in zona penibilului. A inceput sa decada din momentul in care moderatori au ajuns Viorica din Clejani si Sotul. Gabriele Cristea e penibila cand emite maxime sau face morala celor din gradena( acestia sunt sub orice critica).
  • KD KD
    Emisiunea ” Te vreau lângă mine ” este regizată. Trimiteți la agenția Dream Media Casting pe cineva cu camera ascunsă și spuneți că vreți să participați la emisiune. De asemenea grupurile de facebook sunt pline de cei care caută oameni pentru emisiune ca să fie plătiți să interpreteze un rol. CNA-ul aparent este prostit pe față. Cazurile sunt regizate, domnul Băleanu știe să mintă bine aparent.
  • Iulian Iulian
    De ce Kanal D primeste amenda de 15.000 lei si o televiziune de sport, care ati scris despre ea, a primit parca 100.000 lei pentru ca a difuzat 1 minut de publicitate in plus? Adica, publicitatea o baga cat vor ei, nu cat zice CNA-ul, nu?!

    P.s.: Amenzi mici pentru wowbiz cu Pastrama a lor.
  • Ady Ady
    Ce ma bucur ca au luat amenda cei de la Kanal D.
  • Maria Maria
    Cata diferenta, ca de la cer la pamant intre cum se prezenta emisiunea "Teo Show" pe site-ul Kanal D si ceea ce de fapt este. O emisiune lansata cu ambitii mari, cum va va fi un "divertisment de calitate" sau ca vor fi invitati "cantareti, artisti, personalitati din toate domeniile, oameni care au intr-adevar ceva de spus".

    Sau inca o perla de pe acelasi site:
    "Vrem sa aratam ca se poate, ca exista speranta, ca Romania e o tara in care se nasc in fiecare zi copii care vor fi educati altfel decat noi, ca noi insine putem sa ne educam zi de zi in asa fel incat, la un moment dat, sa fim la inaltimea copiilor nostri si sa le lasam o tara in care se poate zambi pe strada".

    In incheiere, nu pot decat sa ii urez lui Teo ca fata ei sa fie mandra intr-o zi de emisiunea pe care o face mamei ei.
  • Gogu Gogu
    Ratinguri mici, amenzi mici...

Trimite un comentariu

sus