Skip to main content

Cristian Zgabercea s-a autosuspendat din funcția de producător general al TVR din „motive personale”

 
Cristian Zgabercea s-a autosuspendat din funcția de producător general al TVR din „motive personale”
tvr_Zgabercea

Cristian Zgabercea, producător general al TVR, s-a autosuspendat din funcția pe care o deține la postul public de televiziune, după ce a fost trimis în judecată alături de șeful consiliului județean din Constanța, Nicușor Constantinescu.

„Vă solicit acordul pentru suspendarea Contractului Individual de Muncă sub toate aspectele (în ceea ce privește atribuțiile de coordonare și calitatea de membru CD - Consiliului Director), conform art 54 din Codul Muncii, pentru motive personale”, a scris Zgabercea în cererea înaintată președintelui instituției, Stelian Tănase.

Publicitate

Mai exact, art 54 din Codul Muncii prevede următoarele: „Contractul individual de muncă poate fi suspendat, prin acordul părţilor, în cazul concediilor fără plată pentru studii sau pentru interese personale.”

Reamintim că producătorul general al TVR, Cristian Zgabercea, care a fost în trecut și consilier al lui Nicușor Constantinescu, a fost trimis în judecată, la jumătatea lunii aprilie, pentru complicitate la abuz în serviciu (2 infracțiuni, ambele în formă continuată), constituire a unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Inculpații, printre care Zgabercea și Nicușor Constantinescu, ar fi produs un prejudiciu de opt milioane de euro, se arată într-un comunicat DNA.

În continuare, în facsimil, cererea lui Cristian Zgabercea de suspendare din funcție:

tvr_Zgabercea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce observam noi daca privim cu mai multa atentie facsimilul cererii domnului Zgabercea? Omul cu atributii si atributii? Ca e scrisa cu acelasi pix cu care a fost aprobata de dl. Tanase. Sa intelegem oare ca dl. Tanase i-a dictat d-lui Zgabercea aceasta oroare de exprimare in limba romana? Ca nici domnul Tanase nu prea se pricepe la virgule. A i se vedea compunerile de pe blogul personal!
  • blestemele apasate si intemeiate isi ajung in cele din urma adresantul. si in somn l-am blestemat pentru mizeria imensa facuta in 2012 in tvr. cateodata dreptatea se intampla aici nu in alta viata.
  • Tanase se pregateste sa plece. Sau ...sa moara? Editia de luni a emisiunii Vorbeste liber a semanat cu o slujba preventiva de inmormintare. Au oficiat patru preoti din oficiu. Sorin Avram, Cornel Nistorescu, Dumitru Bortun si... surprize-surprize- PETRISOR OBAE. Ce nu face omul ca sa apara la TVR? Nu-i asa, Petrisor? Hai, sterge-mi rapid postarea ca rusinea nu ai cum sa ti-o stergi!
  • Cata rapiditate , din partea lui Tanase, pentru semnarea cererii.
    Alte cereri zac cu lunile pe biroul sau si nu le acorda nicio atentie.

Trimite un comentariu