Skip to main content

Cristian Zgabercea s-a autosuspendat din funcţia de producător general al TVR din „motive personale”

 
Cristian Zgabercea s-a autosuspendat din funcţia de producător general al TVR din „motive personale”

Cristian Zgabercea, producător general al TVR, s-a autosuspendat din funcţia pe care o deţine la postul public de televiziune, după ce a fost trimis în judecată alături de şeful consiliului judeţean din Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Publicitate

„Vă solicit acordul pentru suspendarea Contractului Individual de Muncă sub toate aspectele (în ceea ce priveşte atribuţiile de coordonare şi calitatea de membru CD - Consiliului Director), conform art 54 din Codul Muncii, pentru motive personale”, a scris Zgabercea în cererea înaintată preşedintelui instituţiei, Stelian Tănase.

Mai exact, art 54 din Codul Muncii prevede următoarele: „Contractul individual de muncă poate fi suspendat, prin acordul părţilor, în cazul concediilor fără plată pentru studii sau pentru interese personale.”

Reamintim că producătorul general al TVR, Cristian Zgabercea, care a fost în trecut şi consilier al lui Nicuşor Constantinescu, a fost trimis în judecată, la jumătatea lunii aprilie, pentru complicitate la abuz în serviciu (2 infracţiuni, ambele în formă continuată), constituire a unui grup infracţional organizat şi evaziune fiscală, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Inculpaţii, printre care Zgabercea şi Nicuşor Constantinescu, ar fi produs un prejudiciu de opt milioane de euro, se arată într-un comunicat DNA.

În continuare, în facsimil, cererea lui Cristian Zgabercea de suspendare din funcţie:

tvr_Zgabercea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ciprian marinescu ciprian marinescu
    Ce observam noi daca privim cu mai multa atentie facsimilul cererii domnului Zgabercea? Omul cu atributii si atributii? Ca e scrisa cu acelasi pix cu care a fost aprobata de dl. Tanase. Sa intelegem oare ca dl. Tanase i-a dictat d-lui Zgabercea aceasta oroare de exprimare in limba romana? Ca nici domnul Tanase nu prea se pricepe la virgule. A i se vedea compunerile de pe blogul personal!
  • nadia nitov nadia nitov
    blestemele apasate si intemeiate isi ajung in cele din urma adresantul. si in somn l-am blestemat pentru mizeria imensa facuta in 2012 in tvr. cateodata dreptatea se intampla aici nu in alta viata.
  • ciprian marinescu ciprian marinescu
    Tanase se pregateste sa plece. Sau ...sa moara? Editia de luni a emisiunii Vorbeste liber a semanat cu o slujba preventiva de inmormintare. Au oficiat patru preoti din oficiu. Sorin Avram, Cornel Nistorescu, Dumitru Bortun si... surprize-surprize- PETRISOR OBAE. Ce nu face omul ca sa apara la TVR? Nu-i asa, Petrisor? Hai, sterge-mi rapid postarea ca rusinea nu ai cum sa ti-o stergi!
  • Horea Horea
    Cata rapiditate , din partea lui Tanase, pentru semnarea cererii.
    Alte cereri zac cu lunile pe biroul sau si nu le acorda nicio atentie.
  • ciprian marinescu ciprian marinescu
    Nea Zgabercea, habar nu ai sa pui virgule! Nea Tanase, pe cind demisia? Sau asteptam demiterea?

Trimite un comentariu

sus