Skip to main content

Decizie definitivă: Adrian Sârbu, din arest preventiv în arest la domiciliu

 
adrian sarbu
adrian sarbu

Adrian Sârbu, care se află în arest preventiv din 3 februarie, va fi plasat în arest la domiciliu, au decis definitiv în această seară magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ). Potrivit deciziei ICCJ, Adrian Sârbu va fi plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, scrie gandul.info.

Publicitate

ICCJ a menţinut, prin hotărârea de azi, decizia luată în urmă cu o săptămână de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, care au admis solicitarea făcută de Adrian Sârbu, de revocare a arestării preventive şi de înlocuire cu măsura arestului la domiciliu.

Pe durata arestului la domiciliu, Adrian Sârbu are obligaţia să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat şi să nu comunice, direct sau indirect, cu ceilalţi inculpaţi, cu martorii din dosar şi cu expertul desemnat de Parchet în acest caz, mai notează Gândul.info

Adrian Sârbu a fost arestat preventiv la începutul lunii februarie, sub acuzaţiile de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare.

Omul de afaceri este cercetat de asemenea în dosarul privind creditele ilegale de la BRD. Procurorii spun că au probe care arată că a luat un credit de 4 milioane de dolari.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • oare ce victorie o fi obtinut? sta acasa si ce-a dosit, in zeci de ani de ocolit fiscul, face pui a l'etranger? alt roman smecher care stie el cum sa pacaleasca fiscul. pacat de talentul lui si de cel care a fost inainte de-a se lipi de blestemata cladire a CC al PCR in decembrie 1989.

Trimite un comentariu

sus