Skip to main content

PREMIILE EFFIE. 99 de campanii, înscrise la festivalul ca premiază eficiența în publicitate

 
PREMIILE EFFIE. 99 de campanii, înscrise la festivalul ca premiază eficiența în publicitate
EfffieLogo(FullColor)

24 de agenții și 3 companii au înscris 99 de campanii, pentru 70 de branduri în cadrul festivalului Romanian EFFIE Awards 2014, ce va premia cele mai eficiente campanie la ceremonia din 2 iunie.

Acestea vor fi evaluate în perioada următoare de către un juriu format din peste 50 de reprezentanți seniori ai industriei de marketing și comunicare din România.

Neal Davies, Președintele și CEO-ul EFFIE Worldwide, este cel care va conduce juriul festivalului care recunoaște eficiența în comunicare. Campaniile vor fi evaluat din perspectiva rezultatelor de vânzări și a obiectivelor de comunicare atinse și depășite.

Publicitate

Biletele la gala de premiere costă 300 de lei plus TVA pentru membrii IAA/UAPR și 400 de lei plus TVA pentru non membri.

EFFIE Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association România (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi implementat de The Institute.
Lista câștigătorilor Romanian EFFIE Awards 2014 este disponibilă pe www.effie.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu