Skip to main content

Europa FM împlinește astăzi 15 ani. Competitorii, printre care Buzdugan, Morar și Andrei Gheorghe le-au urat La mulți ani în direct

 
Europa FM împlinește astăzi 15 ani. Competitorii, printre care Buzdugan, Morar și Andrei Gheorghe le-au urat La mulți ani în direct
Europa FM_Moise Guran, Vlad Petreanu

Postul de radio Europa FM împlinește astăzi 15 ani de la lansarea sa în eter. „Pe 26 mai 2000, George Zafiu, pe atunci director muzical, intra în prima emisie Europa FM, iar de atunci lucrurile s-au schimbat în radio”, spun reprezentanții postului de radio. Zafiu a făcut anunțul: „Ascultați Europa FM. Este ora 16. Din acest moment suntem împreună! Viața s-a schimbat!” după care a urmat prima piesă difuzată de Europa FM: John Lennon – „Imagine”.

De ziua postului de radio, în cadrul matinalului Europa FM, prezentat de George Zafiu și Vlad Petreanu, au intrat în direct, pentru a le ura La mulți ani, Daniel Buzdugan și Mihai Morar, de la Radio ZU.

Publicitate

„Eu personal sunt concurent cu Europa FM de când mă știu, de când fac radio. Chiar și când am lucrat în același trust, tot concurenți eram. Dar, personal, pe mine Europa FM m-a făcut mai puternic”, a spus Mihai Morar adăugând: „În lumea asta dezbinată e important ca industria să rămână puternică și rămâne puternică având o voce comună.”

”Eu mă simt nu doar mai puternic de când sunt în concurență cu voi, ci chiar și mai grăsuț, de la râsul care e aici în fiecare dimineață”, a glumit Vlad Petreanu (Audio, AICI).

Și Andrei Gheorghe, de la Pro FM, le-a urat la mulți ani celor de la Europa FM: „Am lucrat la Radio 21 și am lucrat și la Europa FM. Gașca a fost foarte mișto și le sunt în continuare recunoscător tuturor celor cu care am lucrat atunci”, a spus Andrei Gheorghe (Audio, AICI).

Și Gașca lui Găinușă a intrat în direct în Deșteptarea de marți, iar matinalii Vlad Petreanu și George Zafiu au intrat LIVE la Radio 21 (Audio, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Unui prieten acum 5 ani Cei dela Europa FM au avut bună voința să îi închidă telefonul înnas numai pentru că arostit numele lui Cristi Preda și au avut tupeul să spună că au pierdut legătura
  • ”Mulțumim mult de tot pentru telefon. La mulți ani din partea noastră!” a urat Mihai Morar.
    Deci cei de Europa FM, disperați să fie lăudați de cât mai mulți...au început să sune pe la celelalte radiouri... pe bune, nu se face asa ceva...Daca lasau linia telefonica deschisa si ii apelau Buzdu si Morar si ii felicitau...mai mergea...dar asa...

Trimite un comentariu