Skip to main content

EXCLUSIV. Producătorul lui Teo pleacă de la Kanal D la Pro TV. Au colaborat aproape 20 de ani. Ce emisiune va produce Andreea Godeanu

 

Andreea Godeanu, producătorul emisiunii Teo Show de la Kanal D va pleca de la postul TV deţinut de turcii de la Dogan.

Publicitate

Azi a fost ultima emisiune produsă împreună cu Teo Trandafir, cu care Godeanu a lucrat încă de la începutul anilor 2000. Pentru emisiunea lui Teo, a fost producător opt ani: şase la Pro TV şi doi la Kanal D.

Ce va face la Pro TV:

“Mă voi ocupa de o emisiune concurs”, a declarat Andreea Godeanu în exclusivitate pentru Paginademedia.ro. “Deocamdată nu pot da mai multe detalii, voi şti mai multe săptămâna viitoare”, a continuat ea.

Pleacă şi Teo?

“Teo rămâne. Ea s-a bucurat foarte mult pentru mine şi a înţeles. E vorba de o altă etapă în viaţa mea”, a spus Andreea Godeanu. “Pot să spun sigur că Teo s-a bucurat foarte tare pentru mine”.

Cine va fi în locul Andreei Godeanu la Kanal D?

Noul producător al emisiunii Teo Show va fi, de săptămâna viitoare Alina Nicolae. Alina Nicolae a mai lucrat la Kanal D. În trecut, a produs, printre altele, emisiunea Răzvan şi Dani şi matinalul prezentat de Hora Brenciu.

Andreea Godeanu a fost producătorul lui Teo Trandafir în ultimii doi ani, la Kanal D, dar şi în perioada 2000-2006, când emisiunea lui Teo era difuzată de Pro TV. Tot la Kanal D a lucrat la emisiunea Draga mea prietenă, timp de doi ani. A lucrat cu Teo şi la Romantica, dar şi la Prima TV. La începutul anilor 2000, a fost producătorul matinalului realizat la Antena 1 de Teo Trandafir şi Mircea Badea.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lili lili
    Posturile TV:ProTV, Antena1 si Kanal D au emisiuni foarte proaste cel putin in intervalul orar 17-19.
  • abdu rehab abdu rehab
    va pleca teo si de la kanald in curand. sa fiti siguri de asta. sunt curios sa vad cine o va mai primi.....
  • abdu rehab abdu rehab
    daca ajunge teo sa plece si de la kanald, cum a plecat si de la alte Posturi, nu prea cred ca se mai oboseste cineva sa o aduca, ca e deja de mult timp o expirata si nu o mai place nimeni. asa mai dispare inca o mizerie. nici nu inteleg de ce kanald a adus-o pe teo in primul rand......
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Emisiune "concurs". Da, da, aham! Stim noi ce inseamna asta: Niste "vedete" coclite vor fi invitate sa arunce cu bila dintre buci, sau ceva asemanator. Lasa, ca ne-am mai uitat si noi din cand in cand pe la televizor si am observat ce fel de laturi produc "producatoarele" astea de pe centura media. Vaci cu posete.
  • Virgulian Virgulian
    Daca puneai niste virgule si alte semne de punctuatie, te credeam. Dar asa...
  • dana dana
    Eu nu inteleg de ce se mai uita cineva la o emisiune cu Teo. Nu cred ca Pro TV acum, cind ei calculeaza foarte exact profitul care-l aduce o emisiune ar da bani pentru Teo.
  • geo geo
    Teo are audiente slabe si f slabe.
    Nici venirea noului "Mirciulica", adica Adi Cristea zis si "Bursucu" nu au ridicat-o prea mult.
  • Stiri Mondene: Producătorul lui Teo a plecat de la Kanal D la Pr
    […] Vineri a fost ultima emisiune produsă împreună cu Teo Trandafir, cu care Godeanu a lucrat încă de la începutul anilor 2000, scrie paginademedia.ro. […]
  • mile mile
    andrei nu ii este rusine sa mearga la acea infectie a lui maruta
  • Teo Trandafir se desparte de jumatatea ei profesionala!
    […] “Teo ramane. Ea s-a bucurat foarte mult pentru mine si a inteles. E vorba de o alta etapa in viata mea”, a declarat ea, conform Paginademedia.ro. […]
  • andrei-constantin andrei-constantin
    tot ce e posibil,poate godeanu nu mai facea fata la kanal d ,voi v-ati uitat la ultimele emisiuni ale lui teo....tablodiizate rau...poate noul producator va aduce un suflu nou emisiunii sau din contra va fi mai rau......o sa vedem ce va fi !
  • chira mihai chira mihai
    teo a recunoscut ca atunci cand a plecat la kanal d a cerut parerea lui Adrian sarbu cand a fost arestat teo la wowbiz a spus ca el a readus-o din morti si i-a declarat devotament de ziua lui sarbu teo a scris si pe faceboock nu cred ca cesnavicius = teo e posibil mai ales ca noii sefi cme pro tv au o problema ca tot cei apropiati lui sarbu cred ca Godeanu e in locul lui ana maria va deveni nr 2 dupa
    triebel probabil au adus-o pe Godeanu pentru ca stie mai bine ce sa faca dect Ana Maria Modâlcă iar teo fara sarbu la pro fv nu va fi se stie bine ca s-a spus ca cesnavicius a cerut ca cei care lucreaza cu sarbu au fost pusi sa aleaga esca a fost o exceptie
  • pArA pArA
    PRO-ul s-ar putea sa nu o aduca pe Teo pentru simplul motiv ca ar trebui sa ii faca vant lu' Maruta , iar aici e un conflict de interese pentru ca Maruta = Andra si pt PRO ar fi o pierdere importanta Andra , deoarece e un ICON important in RO , face audienta , de exemplu daca Andra apare in emisiune la Maruta , o retrogradeaza instant pe Gherle pe locul 2 cu Acces-ul DinRect.
  • Adi Adi
    Presimt ca isi va lua o mare TEAPA! Cine crede ca la Pro sunt canii cu covrigi in coada sa inseala. Amarnic. Astia au ramas fara oameni dupa plecarile masive si acum acopera golurile. Insa, doar pentru moment.
  • andy andy
    Pleaca si Teo la Pro tv

Trimite un comentariu

sus