Skip to main content

Finala Cupa României dintre Steaua și U Cluj, difuzată la Pro TV

 
Finala Cupa României dintre Steaua și U Cluj, difuzată la Pro TV
arena nationala

arena nationalaPartida Steaua - U Cluj, din Cupa României, se joacă duminică, 31 mai. Pro TV va transmite, începând cu ora 21.00, partida de fotbal care va desemna câștigătoarea Cupei României Timișoreana și care se va juca pe Arena Națională.

Meciul vine după ce aseară Steaua a fost desemnată campiona Ligii I pentru a 26-a oară. Steaua a reușit să-și păstreze titlul după ce ASA Târgu Mureș, cea de-a doua clasată, a pierdut acasă cu Oțelul Galați.

Publicitate

La concurență cu partida de fotbal, Antena 1 va avea emisiunea reality Insula Iubirii. Prima TV și Kanal D au tot reality, Schimb de mame, respectiv, Ochii din umbră, urmat de O mărit pe mama soacră.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Chiar asa...nu conteaza ca veti fi pe 3 ori 4...iar pe comercial cu cifre de patru ori mai putin decit Pro Tv -ul...si, vorba cuiva...reclama la Antena 1 este mult mai ieftina decit la Pro Tv...deci si incasarile sunt mult mai mici la Antena 1.
  • Antena 1 ar fi bine sa isi ”mute” reality-showul din calea finalei de Cupă, pentru că va suferi o înfrângere catastrofală...vor rata și locul 3 pe național însă vor mai recupera ceva pe ”comercial”.

Trimite un comentariu