Skip to main content

Gâdea, despre momentul Julio Iglesias jr. – Jos Băsescu: “am folosit două strigături din folclorul urban”

 
julio_iglesias_jr_mihai gadea
julio_iglesias_jr_mihai gadea

Mihai Gâdea încearcă se explice, pe Facebook, de ce l-a pus pe Julio Iglesis jr. să spună “Jos Băsescu”.

Publicitate

“Am folosit două strigături din folclorul urban”, scrie moderatorul de la Antena 3. După Gâdea sunt “formule devenite folclor”.

Mesajul postat de Mihai Gâdea pe Facebook:

"În emisiunea de joi, avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit două strigături din folclorul urban. Nu am avut intenţia de a aduce pe nimeni în ringul unei lupte pe care ştiţi bine că am dus-o singur mereu.

Respect familia Iglesias, le iubesc muzica şi vreau să îi asigur că preţuirea ce le-o port m-a determinat să adresez invitaţiile către domnii Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeţi ai emisiunii pe care o realizez.

Alături de cele două formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu şi ocazia de a transmite publicului din România îndemnul de a veni la concertul său din Bucureşti.

Regret sincer dacă am afectat sensibilitatea domnului Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale!"

Reamintim că Julio Iglesias Jr, invitat în urmăr cu câteva zile la emisiunea Sinteza zilei, a fost învăţat o serie de propoziţii în limba română, printre care „Antena 3 e aici”şi „Jos Băsescu” (detalii, AICI).

Reacţia ulterioară a managerilor lui Julio Iglesias Jr. a fost dură: „Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil”

Ce au spus managerii lui Julio Iglesias jr., aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catalin Catalin
    Ar trebui sa se intoarca de unde a venit. Inapoi la biserica!
  • Radutz Radutz
    Cum si tu esti liber sa-ti postezi ineptiile aici. Nu uita sa-ti iei pastilele, baiete, esti dus rau.
  • geo geo
    Ai sa vezi ce o sa ti-o iei tu de la CNA pentru acest "folclor urban"...
  • tbancu tbancu
    uite aici alte exemple de suspecii/specii:
    R. Turcescu, A Pora, S. Matei, R. Moraru, I Cristoiu, D. Tapalaga, D. Andronic, R. Bogdan, L. Sandru, S. Orcan, C. Vasilcoiu, R. Banciu s.a.... Toata gasca asta adunata, eu facut infinit mai mult rau decat cei de la A3. Altfel, esti liber sa te uiti si sa alegi ce iti doresti.... cum dealtfel, esti liber sa ii judeci cum doresti
  • Valentin Valentin
    Un superb act de contorsionism. Varanofilul a încercat să fie şmecher. A vrut să scrie un text vag şi ambigu din care staff-ul lui Iglesias să înţeleagă că-şi cere scuze, iar publicul antenei 3 să înţeleagă că nu-şi cere scuze. Evident a ieşit un rahat plin de exprimări tembele de tipul "strigături din folclorul urban".
  • Ister Ister
    Bine ca nu a fost invitat Obama si sa-l invete Gadea cateva cuvinte in romaneste ca Puie Mutin, ca declansa mitomanul jurnalist al 3-lea razboi mondial.
  • tikka tikka
    Sunt convins ca aceste subspecii, umanoide din pacate, vor disparea incet-incet din peisajul media si din constiinta romanilor, cu toti banii si figurile lor, promitem sa nu le ducem lipsa. Vor veni momente cand audientele, imaginea si vorbele bine ticluite nu vor mai tine de foame / singuratate!

Trimite un comentariu

sus