Skip to main content

Hrebenciuc, declarații la DNA în dosarul CNA. Fostul deputat ar fi intervenit la CNA pentru ca o televiziune să-și primească licența

 
Hrebenciuc, declarații la DNA în dosarul CNA. Fostul deputat ar fi intervenit la CNA pentru ca o televiziune să-și primească licența
Viorel-hrebenciuc_cna

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost adus astăzi la DNA pentru declarații în dosarul în care este urmărit alături de Laura Georgescu, președintele CNA, și Gheorghe Ștefan, fostul primar din Piatra Neamț.

Hrebenciuc este urmărit pentru că ar fi intervenit la șefa CNA pentru ca Gheroghe Ștefan să-și recupereze licența Giga TV, care fusese retrasă la data de 17 septembrie, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

În același dosar mai este urmărită și Narcisa Iorga, fost membru CNA, pentru că l-ar fi îndrumat pe primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan Pinalti, la ce cunoștințe politice să apeleze pentru a influența votul anumitor membri, pentru ca Pinalti să-și recupereze licența postului Giga TV.

Publicitate

Giga TV și-a primit licența înapoi la două săptămâni după această decizie (detalii AICI). DNA a mai menționat că anumiți membri și-ar fi schimbat votul „în mod nejustificat. „3 dintre membrii CNA care, la şedinţa anterioară votaseră pentru retragerea licenţei postului TV, în şedinţa din 01.10.2013, au votat în favoarea postului TV, deşi situaţia de fapt nu s-a schimbat, fără a se fi întocmit vreun document de natură tehnică în cadrul instituţiei pentru a se verifica argumentele susţinute în respectiva contestaţie”, se arată într-un comunicat al DNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu