Skip to main content

Hrebenciuc, declaraţii la DNA în dosarul CNA. Fostul deputat ar fi intervenit la CNA pentru ca o televiziune să-şi primească licenţa

 
Viorel-hrebenciuc_cna
Viorel-hrebenciuc_cna

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost adus astăzi la DNA pentru declaraţii în dosarul în care este urmărit alături de Laura Georgescu, preşedintele CNA, şi Gheorghe Ştefan, fostul primar din Piatra Neamţ.

Publicitate

Hrebenciuc este urmărit pentru că ar fi intervenit la şefa CNA pentru ca Gheroghe Ştefan să-şi recupereze licenţa Giga TV, care fusese retrasă la data de 17 septembrie, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

În acelaşi dosar mai este urmărită şi Narcisa Iorga, fost membru CNA, pentru că l-ar fi îndrumat pe primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan Pinalti, la ce cunoştinţe politice să apeleze pentru a influenţa votul anumitor membri, pentru ca Pinalti să-şi recupereze licenţa postului Giga TV.

Giga TV şi-a primit licenţa înapoi la două săptămâni după această decizie (detalii AICI). DNA a mai menţionat că anumiţi membri şi-ar fi schimbat votul „în mod nejustificat. „3 dintre membrii CNA care, la şedinţa anterioară votaseră pentru retragerea licenţei postului TV, în şedinţa din 01.10.2013, au votat în favoarea postului TV, deşi situaţia de fapt nu s-a schimbat, fără a se fi întocmit vreun document de natură tehnică în cadrul instituţiei pentru a se verifica argumentele susţinute în respectiva contestaţie”, se arată într-un comunicat al DNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus