Skip to main content

Jeremy Clarkson, primul interviu la BBC, după ce a fost dat afară: Am fost foarte trist că am plecat de la Top Gear. A fost numai vina mea

 

Sursa foto: Hepta
Sursa foto: Hepta

Publicitate

Fostul prezentator al Top Gear, Jeremy Clarkson, a fost prezent pentru prima dată la BBC după ce conducerea postului public a decis să nu-i mai prelungească contractul.

Clarkson a recunoscut că plecarea sa de la emisiunea Top Gear a lăsat un gol uriaș și insistă că s-ar putea întoarce la BBC, potrivit The Guardian. Vedeta a mai declarat că plecarea sa de la postul public din Marea Britanie a fost strict din vina sa prostească.

„Am fost foarte trist (că am plecat - n.r.), a fost numai vina mea prostească așa că nu mă pot plânge”, a declarat Clarkson la emisiunea de dimineață a postului BBC2 Radio.

„Am fost la BBC 27 de ani, din care 12 la Top Gear. A fost ca și copilul meu, am adorat această emisiune, am lucrat până noaptea și am fost atent la fiecare detaliu și dintr-o dată ți se cere să nu mai faci asta. Simți că rămâi cu un mare gol ce trebuie umplut”, a spus Clarkson la BBC 2 Radio.

Referitor la informațiile apărute în presă despre negocierile sale cu gigantul Netflix și cu britanicii de la ITV, Clarkson a declarat că nu au avut nicio întâlnire cu ei, „Doar am ascultat”, a mai adăugat el.

Întrebat ce înseamnă că doar a „ascultat”, Clarkson a răspuns: „La telefon sau prin video conferințe. Nu am idee (ce va urma)”. Plecarea de la Top Gear „a fost foarte bruscă, trebuie să fii prost să sar pur și simplu la așa ceva. Trebuie să te uiți mai întâi care sunt variantele și care este cel mai bun lucru de făcut”.

În ciuda neînțelegerilor de-a lungul anilor cu managementul BBC, Clarkson a spus că a iubit postul public britanic și că-i va simți lipsa la fel de mult ca și emisiunii Top Gear.

„Îmi place BBC. Acolo sunt niște oameni îngrozitor, dar sunt și oameni foarte talentați și geniali. Este o organizație grozavă de care nu mă voi plânge niciodată”, a mai declarat Clarkson.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu