Skip to main content

Licitatie de 700.000 de euro pentru promovarea proiectului Ro-Net

 
Televizor
Televizor

Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI) a demarat o licitatie pentru promovarea proiectului Ro-Net, cu un buget estimat la 700.000 de euro, scrie HotNews.

Publicitate

Proiectul Ro-Net vizeaza crearea unei infrastructuri de internet de banda larga in 783 de localitati defavorizate din tara, cu bani proveniti din fonduri europene. In afara infrastructurii de internet, Ministerul trebuie sa si promoveze prin mijloace publicitare acest proiect. Contractul de publicitate are o valoare estimata cu TVA de 3,1 milioane lei (peste 700.000 de euro), potrivit unui anunt publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

  • Conform proiectului, activitatile de informare si publicitate vor include:
    elaborarea si publicarea a 14 anunturi de presa privind lansarea, respectiv finalizarea proiectului (in fiecare regiune de implementare)


    organizarea a 14 conferinte de presa de lansare si finalizare a proiectului; (conferintele vor avea loc in: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj, Brasov, Craiova, Vaslui);
    Amplasarea a maximum 783 panouri temporare in zonele vizate prin proiect;
    Amplasarea a maximum 783 panouri permanente, accesibile publicului, in zonele vizate prin proiect
  • In vederea cresterii vizibilitatii proiectului si a contributiei comunitare, vor fi elaborate si distribuite grupului tinta material promotionale/de informare, respectiv:
    7000 de fluturasi;
    7000 de brosuri;
    2000 de afise;

Activitatea de informare si publicitate are ca scop prezentarea importantei obiectivului de investitii si sursele de finantare ale acestuia la nivelul judetelor in care se va implementa, astfel: Iasi, Bacau, Suceava, Botosani, Neamt, Vaslui, Vrancea, Buzau, Braila, Galati, Prahova, Dambovita, Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Giurgiu, Arges, Teleorman, Olt, Giurgiu, Dolj, Valcea, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Hunedoara, Arad, Bihor, Satu Mare si Salaj.

Conditii de participare:

  • La capitolul capacitate economica, este impusa urmatoarea cerinta minima: Media cifrei globale de afaceri pe ultimii 3 ani trebuie sa fie de minim 2.500.000 lei.
  • La capitolul capacitate tehnica, se precizeaza ca ofertantul trebuie sa faca dovada ca a furnizat si prestat in ultimii 3 ani, in cadrul a minim un contract sau maxim 4 contracte, produse si servicii de natura similara celor ce fac obiectul prezentului contract, in valoare cumulata de minim 2.500.000 lei si care sa fi presupus urmatoarele:
    - organizare de evenimente tip conferinte;
    - elaborare si difuzare articole de presa;
    - furnizare si diseminare materiale informative si de promovare: (pliante/brosuri /postere/afise, etc);
    - productie publicitara outdoor si anume: panouri publicitare pentru afisare temporara / placute pentru afisare permanenta / etc.
  • Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: este 06 iulie 2015. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 iulie 2015. Deschiderea ofertelor va avea loc in aceeasi zi.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus