Skip to main content

Mihaela Rădulescu trebuie să-i plătească lui Radu Budeanu daune morale. Care este suma stabilită de instanță

 
Mihaela Rădulescu trebuie să-i plătească lui Radu Budeanu daune morale. Care este suma stabilită de instanță
Radulescu

Mihaela Rădulescu va trebui să-i plătească daune morale omului de afaceri Radu Budeanu, proprietarul publicației Ciao. Vedeta a fost dată în judecată după ce a scris pe pagina sa de Facebook mai multe postări critice despre Radu Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu, prietena ei cea mai bună.

Acest proces, de fond, vine în continuarea unei decizii de anul trecut a instanței care a obligat-o pe vedetă să șteargă de pe pagina sa de Facebook postările despre omul de afaceri. În plus instanța o obliga pe Mihaela Rădulescu să se abțină de la afirmații defăimătoare pe pagina sa de socializare până la pronunțarea în dosarul de fond în care se judecă Budeanu și vedeta Pro TV.

Publicitate

Mihaela Rădulescu a menționat de mai multe ori că își dorește ca Budeanu să-i dea fostei soții o procură pentru ca aceasta să poată pleca în vacanță cu copiii, în afara țării. Vedeta l-a acuzat pe Budeanu, în postările sale, de șantaj și corupție. (detalii, AICI).

Tribunalul București a decis recent, pe dosarul de fond, să admită în parte cererea de chemare în judecată formulată de Radu Budeanu. Instanța o obligă pe Mihaela Rădulescu să-i plătească omului de afaceri daune morale de 4.000 de lei, potrivit informațiilor postate pe portalul instanțelor din România. Tribunalul a respins în rest cererile lui Budeanu, însă pe Portalul Instanțelor nu se precizează care au fost acestea.

De menționat că decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în 30 de zile de la comunicare.

Soluția Tribunalului București:

Admite în parte capătul 1 din cererea de chemare în judecată. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 4000 LEI daune morale. Respinge ca neîntemeiate capetele 2,3 şi 4 din cerere. Cu apel în termen 30 zile de la comunicare, apel care se va depune la Tribunalul Bucureşti Secţia a III-a Civilă. Pronunţată în şedinţa publică.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Lasa ca daca ii vor aparea riduri se da cu machiaj, ca de, e plina mai mereu.

  Acum 17 ani:
  http://prntscr.com/75h8ri

  Azi:
  http://prntscr.com/75h9kr
 • Mihaela ,nu-ti fa griji draga ,organizeaza o cheta cum face Turcescu , si aduni banii pt. daune morale!Bineinteles ,cel care doneaza ,sta cu tine o noapte ,nu cum face Turcescu ,doar o seara la restaurant !! Grabeste-te pana nu ti se vad prea tare ridule , draga!!!
 • Doamna care traieste pe croazeta s-a purtat ca o mahalagioaica in acest caz scriind pe facebook tot felul de amenintari voalate sanctionate de justitie. Oricat sclipici ar avea nu poate ascunde originea ;)Pe de alta parte nici individul ala nu e scos din cutie si probabil se stia asta si cand au fost prieteni. Cred ca justitia nu a facut dreptate aici ci doar a stins aparent un conflict . As putea paria ca madama i-ar da cu poseta in cap pe strada si el ar injura-o ca la usa cortului.Pacat ca sint copii inclusi in conflictul asta

Trimite un comentariu