Skip to main content

PRESA DE AZI. Probleme la ordinea zilei: “Amorezatul Nichita” şi DNA-ul, sănătatea şi infrastructura românilor

 
EvenimentulZilei-05-05-2015
EvenimentulZilei-05-05-2015

EvenimentulZilei-05-05-2015Ziarele de astăzi îmbină subiecte precum sănătatea şi infrastructura cu viaţa amoroasă a primarului de Iasi, Gheorghe Nichita, pusă pe tava ziariştilor de procurorii DNA.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare prima pagină a ziarelor de azi:

Evenimentul Zilei de astăzi titrează pe prima pagină Cum funcţiona serviciul secret al amorezatului Nichita deasupra unei caricaturi a primarului de Iaşi, care poartă pe umăr o reprezentare a zeului dorinţei, Cupidon.

Subiectul funcţionalităţii deficitare a noului sistem de sănatate este abordat de jurnaliştii EVZ ca fiind Paradoxul cardului de sănătate: Bolnavii plătesc pentru ceva ce nu pot folosi.

Încă două probleme ale sistemului de sănătate românesc. “Cârpeala autorităţilor pentru a nu rămâne cu spitalele goale” şi “Bătrâneţe neasigurată” sunt două dintre subiectele prezente pe prima pagină a cotidianului Jurnalul Naţional de astăzi.

Ce expiră azi se reface mâine cu sume de 10 ori mai mari scriu ziariştii Jurnalului Naţional supratitrând subiectul principal: 245 milioane lei pentru zero km de autostradă.

Controversele din jurul urmaşului Alinei Bica, scrie România Liberă pe primă pagină. Daniel Horodniceanu ar putea fi noul şef al DIICOT, după ce a primit aviz favorabil de la membri Secţiei de Procurori a CSM.

Despre “celebrele” autostrăzi româneşti scrie şi România Liberă: Comarnic-Brasov, construită cu bani de la buget fiindcă nu am cerut fonduri UE.

N-am nicio reţinere să spun: Mai daţi-i un mandat lui Kovesi” spune fostul Traian Băsescu, citat de ziarul Adevărul în titlul de pe prima pagină.

Primarul PSD de Iaşi, Gheorghe Nichita, acuzat de abuz în serviciu este şi astăzi pe prima pagină. Din Adevarul de astăzi aflăm De ce a intrat DNA în aşternuturile baronului Nichinta.

Gazeta Sporturilor de astăzi prezintă pe prima pagină un top al celor mai mari boxeri ai tuturor timpurilor. Primul este ocupat, în topul GSP, de Ray Sugar.

"TRIST" că nu a văzut niciodată Dinamo bătând Steaua titrează GSP alături de o fotografie a băiatul îngrijitorului stadionului dinamo plângând după ultimul meci disputat de cele două echipe.

Ziarul financiar prezintă astăzi “Cordonul cerealelor”: cinci judete din sud si est trag în sus agricultura românească.

Pepe vrea 150.000€ de la Zăvo scrie tabloidul Click!.

Antonia şi Vincezo joacă leapşa scrie Libertatea: Cine dintre ei nu vrea divorţul?

Rubrica Presa de Azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO. În continuare, primele pagini ale ziarelor de astăzi

  • Adevarul-05-05-2015
  • Click-05-05-2015
  • EvenimentulZilei-05-05-2015
  • GazetaSporturilor-05-05-2015
  • JurnalulNational-05-05-2015
  • Libertatea-05-05-2015
  • RomaniaLibera-05-05-2015
  • ZiarulFinanciar-05-05-2015
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus