Skip to main content

Pro TV va avea primele opțiuni din Champions League și Europa League

 
Pro TV va avea primele opțiuni din Champions League și Europa League
UEFA Champions League

ProTV va transmite în următorii trei ani primele opțiuni din Champions League și Europa League, alături de Supercupa Europei, anunță Sport.ro.

Pro TV va transmite și meciurile echipelor românești în cele două competiții europene. Atunci când nu sunt la Pro TV, prima opțiune din cele două competiții va fi la Sport.ro

Publicitate

Pe de altă parte, restul opțiunilor din Champions League și Europa League în perioada 2015 - 2018 au fost câștigate de Telekom România, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Până acum meciurile de Champions League și Europa League erau împărțite între Digi Sport și Dolce Sport (care au luat în consorțiu cele două competiții), dar și Pro TV, care avea o opțiune din Europa League și TVR care avea meciuri din Champions League.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Rezultatele toate online aici:
  http://www.portalultautv.ro/rezumate-uefa-champions-league-08-12-2015-online/
 • Pana acum, idiotii de la Pro TV au transmis un singur meci din Liga si tot unul din Europa League. Orice televiziune care transmite mai multe partide decat ei este de 10 ori mai buna!
 • Nu inteleg de ce nu da cate 2 meciuri marti, miercuri din UCL si joi la fel din EL..Sa dea unul pe Pro TV si unul pe Sport.ro..In loc sa dea si ei 4 meciuri din UCL si 2 din EL sau chiar 4 si din EL pt ca unele incep la 20:00 si altele la 22:00..Dar ei dau decat 1 meci din UCL si unul din EL..
 • protv are prima optiune de meci marti ,miercuri in champions league si joi in europa league. deci daca se vor califica echipele romanesti in grupe meciurile se vor vedea si la pro si la dolce. daca nu se vor califica sau nu vor ajunge la anul in primavara probabil pro-ul va alege meciuri cu real madrid sau barcelona ca prima optiune.
 • Lamuriti-ma ca n-am inteles clar,ProTv va transmite meciurile echipelor romanesti,plus prima optiune sau meciurile echipelor romanesti sunt prima optiune?
 • Important e ca Antenele vor dispare. De ce antenele nu au curajul sa iasa din must-carry ? Antenele nu au viitor. Sunt urmarite doar de pensionari, adica votantii lui Ponta.
 • Pe langa asta,telekom a pierdut si drepturile de televizre pt camionatele din Italia si Franta;raman,ar cu ciurucurile;adica,multa cafteala,multa palvrageala,multe reluari;cate un meci din NBA;si,daca ,pana acum,vedeai reclamele"....DIRECT SI IN EXCLUSIVITATE LA DOLCE SPORT....!';acum,ei,stiu,adevarul,si sunt desumflati complet;de-abia,astept sa termin contractul cu ei;nu va fi nici,RDS,nici UPC,sau Orange...sunt ,si alte solutii,chiar,daca nu au sedii in tara lui Manea Voda;
 • La Dolce in pauze este studio Champions League. Vezi tot ce vrei nu reclamele stupide de la Protv ca la meciul de box! Dar cel mai important este ca la Dolce NU IL VEZI pe Becali!!
 • Chiar daca nu vor transmite meciuri cu echipe romanesti, vor avea cel mai tare meci al etapei...si vor fi peste Antena 1...ca de obicei...
 • Asteapta tu mult si bine...
  Din cauza celor de la Digisport a murit GSP TVul vostru, daca mai tii minte...

Trimite un comentariu