Skip to main content

Robert Turcescu a prezentat numele și sigla viitoarei sale televiziuni online, ce va funcționa sub sloganul „Te vezi oriunde”

 
Robert Turcescu a prezentat numele și sigla viitoarei sale televiziuni online, ce va funcționa sub sloganul „Te vezi oriunde”
Turcescu-la-B1

Robert Turcescu a anunțat pe blogul personal numele proiectului său de televiziune exclusiv online. Este vorba despre Unde TV. „Cred cu tărie că oriunde sînteți vă interesează ce se întâmplă cu România. Și mai cred că, de oriunde v-ați afla, e important să vă spuneți punctul de vedere”, a scris Turcescu pe blogul său.

„Așadar, faceți cunoștință cu UNDE.TV, locul în care te vezi oriunde!”, a mai adăugat el.

Publicitate

Reamintim că Robert Turcescu a anunțat recent că vrea să înființeze o televiziune exclusiv online. Pentru partea de buget, acesta a lansat o strângere de fonduri (detalii, AICI). Ulterior, Turcescu a anunțat că cei care vor contribui la televiziunea sa online cu sume cuprinse între 500 și 1.000 de euro vor fi invitați la masă de el și soția lui (detalii, AICI).

Sigla-UNDE-TV

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Sa traiasca, mare om, mare ca caracter. Numele a fost ales nu intamplator, ca de la atata acoperire asta a devenit un fel tic verbal: "unde ma, unde, ca nu-l vad?" La fel ca si camaradului Radu Mararu, Colonelului Eurobizon i s-a taiat solda si a ramas neacoperit financiar, dar mai trage o speranta pana la pensie, ca cica astora care au luptat pe frontul de la Basegrad li se va da spor de tarsaiala.

  Stau in unitate/Latru pe la spate/Fac servire si plocoane/Pan' la liberare...
 • Nu fiti fraieri, sa stiti ca merita o invetitie de 1000 de euro.
  Totul e ca invitatul sa faca un mulaj la chei, cand nu sunt atenti Turcestii.
  Aparatura din studio si gadgeturile lui de muzica sunt destul de ok, si scumpe.
  Are si ceasuri la 3-10.000 de euro bucata.
  Nevasta o avea si ea ceva gablonturi, ca orice femeie.
  Fiica-sa o avea si ea papusi Barbie, jucarii, rechizite, se recuperezeaza investitia pana la urma, ca la Asii Depozitelor.

  Ar trebui caco lonelul sa nu se concentreze doar pe cei cu 500-1000 de euro.
  Ar fi bine sa se adreseze si paturii basiste sarace si sa introduca in oferta si donatia de zece euro, care garanteaza invitatia la o cafea turceasca la Turcesti.

  O cafea mai turceasca decat asta, nu poate exista. E cafeaua dublu-turceasca!
 • Unii dintre voi nu au putut sa treaca nici macar de gradul de soldat , frustrarea e mare .
  Mancati-va Eugenia si priviti in continuare la RomaniaTV , televiziunea pentru voi .
 • "Te vezi ORIUNDE: ofiter acoperit, te vezi in dreapta lui Base, te vezi orice in Romania atata timp cat ai relatii", cam asta este continuarea. :))))
 • Eu și cu soțul am contribuit cu 1000 de euro. Am fost acasă la D-ul Turcescul. Despre mâncarea pe care ne-a servit-o nu vreau să comentez, dar am mâncat mai bine la cantina R2 când eram studentă.

  Casa, în schimb, e frumoasă, aranjată cu mult bun gust. Are persane de Cisnădie din perete în perete, mobilă stil, perdele de Pașcani cu flori, mileuri, cuverturi, tot ce trebuie.

  Soția e gospodină și foarte curată - covoarele sunt acoperite cu folie de plastic, toate bibelourile din vitrină (balerina, papagalul, colecția de pescari chinezești, robotul din pachete de Assos, ceștile de cafea, sticla de whisky) sunt bine șterse de praf. Carpetele cu Răpirea din Serai sunt aspirate și nu sunt decolorate de soare, iar florile de plastic din vaze zici că-s vii.

  D-ul Turcescu e o gazdă exemplară. A scos niște vin curat, de casă, naturar, fără chimicale, la bidon de Dorna de 5 litri. Ne-a prezentat colecția sa de trese, epoleți și alte însemne militare. Soțul a observat că s-a oprit la gradul de caporal.

  Am vorbit mult despre massmedia, despre televiziune și despre oamenii politici. D-ul Turcescu știe multe lucruri, dar nu le spune. Este clar că a fost un agent atât de secret încât nici el nu s-a prins, zice soțul.

  În încheiere, nu ne-a părut rău după bani, am cunoscut o familie deosebită și am petrecut o seară plăcută. Cât despre televiziunea ”Unde e TV?” nu credem că o să iasă. Pentru că în drum spre ieșire am văzut tabelul cu datornicii la întreținere și e clar cu ce o să înceapă investiția.

Trimite un comentariu