Skip to main content

Titi Dincă, numit producător general al TVR, în locul lui Cristian Zgabercea

 
Titi Dincă, numit producător general al TVR, în locul lui Cristian Zgabercea
titi-dinca_12084800

Titi Dincă a fost numit astăzi de către Stelian Tănase, șeful TVR, pe funcția de producător general al postului public. Acesta îi ia locul lui Cristian Zgabercea care a fost suspendat la cerere „din motive personale”, la câteva săptămâni după ce a fost trimis în judecată într-un dosar ce vizează mai multe fapte, printre care și evaziune fiscală.

„După consultarea cu colegii mei, numele cel mai des pomenit, care ar putea să asigure continuitatea, pentru că are o experiență, cunoaște situația în TVR, oamenii, departamentele. Acesta a fost criteriul. Cineva care poate de astăzi să intre la butoane și să se ocupe de probleme”, a declarat Stelian Tănase, fiind întrebat de presă care au fost criteriile de selecție.

Publicitate

Titi Dincă este jurnalist senior la TVR și realizator de emisiuni. În prezent, acesta realiza la TVR International o emisiune de travel. Dincă este angajat la TVR încă din 1990.

Reamintim că Cristian Zgabercea a solicitat, în urmă cu 2 zile, suspendarea din funcția de producător general al TVR, invocând „motive personale”. Cristian Zgabercea, care a fost în trecut și consilier al lui Nicușor Constantinescu, a fost trimis în judecată, la jumătatea lunii aprilie, pentru complicitate la abuz în serviciu (2 infracțiuni, ambele în formă continuată), constituire a unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Inculpații, printre care Zgabercea și Nicușor Constantinescu, ar fi produs un prejudiciu de opt milioane de euro, se arată într-un comunicat DNA.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dle Dinca,eu am o moneda cu Regele Mihai I si pe verso este Stefan cel mare si scrie MOLDOVA LUI STEFAN IN VECI A ROMANILOR.Daca nu as tine asa mult la ea i-as trimite-o lui Dodon.
  • Răul cel mai mic! Cel puţin Titi Dincă, înainte de '89, era redactor (studii superioare), pe când tov. Zgabercea, (studii medii), lucra la...Filmotecă, "şef" peste cutiile cu role de film!
  • Cel de Sus ( Doamne, Doamne) nu uita, aproape niciodata, pe cei care au trudit in gradina lui pământeană.

    Or Titi Dinca are radacinile adanci in acest tărâm.
  • Abia acu imi dau seama cat de fraier/naiv/ageamiu e Stelica in treburile TVR. il fac baietii din poignet...daca ar fi inteles ca trebuie sa se debaraseze de toti fostii sefi din generatia 90-2000 poate avea o sansa sa faca treaba la TVR...da oricum el e condamnat, la fel si televiziunea publica condusa de clanuri politico-interlope...

Trimite un comentariu