Skip to main content

VIDEO. Teleshopping cu ambasadorul României la Praga. Un aparat "minune", vândut sub titulatura MAE

 
Constantin Grigorie, ambasadorul Romaniei in Republica Ceha
Constantin Grigorie, ambasadorul Romaniei in Republica Ceha

Fost ambasador la Moscova, proaspăt numit ambasador al României în Republica Cehă, Constantin Grigorie a realizat în urmă cu mai puţin de două luni un clip publicitar pentru comercializarea unui aparat medical „minune”, scrie aktual24.ro.

Publicitate

Aparatul este vândut de Grigorie în calitatea sa de „Ambasador Ministerul Afacerilor Externe”, titulatură care apare şi pe burtiera spotului publicitar.

Clipul publicitar, care poartă antetul unei clinici de detoxifiere din Bucureşti, îl înfăţişează pe ambasadorul Constantin Grigorie străduidu-se să să fie cât mai convingător în lăudarea aparatului.

https://www.youtube.com/watch?t=137&v=yZ1aFvgHVeg

„Îl cunosc pe doctorul Emil Dobrea de peste 20 de ani. (…) Printr-un aparat pe care l-a inventat chiar doctorul Dobrea se pot identifica toate aceste microorganisme. Nu numai să le identifice, dar în acelaşi timp să le şi distrugă. Cu aparatul doctorului Dobrea se poate realiza o detoxifiere a organismului şi eliminarea metalelor grele", spune printre altele Constantin Grigorie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Poate nenea acesta se cere la pensie...oricum nu am auzit pina acum de el...si ziceti ca a fost ambasador la Moscova...

Trimite un comentariu

sus