Skip to main content

VIDEO. Trei români fac senzaţie la Britain's Got Talent

 
Trei romani la BGT
Trei romani la BGT

Trupa OK WorldWide, din care fac parte şi românii MoStef (Ştefan Mihalache), baNNutZ (Bogdan Pascal) şi Laur (Karbula Lorand), a făcut senzaţie în show-ul Britain's Got Talent, difuzat sâmbătă seară, la televiziunea ITV din Marea Britanie, scrie Gandul.info, care citează site-ului postului TV.

Publicitate

Cei trei români, alături de colegul lor de trupă DIGIT (Thomas Bell), au urcat pe scena "Britain's Got Talent" în faţa juriului din care face parte şi celebra vedetă TV Simon Cowell, cel care a şi creat acest format de televiziune difuzat în prezent la nivel internaţional, inclusiv în România, sub titlul "Românii au talent".

Thomas Bell, care s-a prezentat ca fiind din comitatul britanic Essex, a fost cel care a răspuns întrebărilor adresate de Simon Cowell, spunându-i acestuia că cei trei colegi ai săi sunt din România.

Cei patru băieţi din trupa OK WorldWide au oferit apoi un număr de dans, presărat cu elemente de gimnastică şi acrobaţie, ce a fost foarte apreciat de juriu, care i-a recompensat cu patru de "Da", dar şi de publicul prezent în sală. Astfel, trupa OK WorldWide va merge mai departe în competiţia Britain's Got Talent.

https://www.youtube.com/watch?v=K4NuFmcY4Tc

Despre cei trei români care participă la Britain's Got Talent

MoStef, baNNutZ şi Laur sunt trei tineri din România, care trăiesc în Marea Britanie şi care au ca pasiune comună dansul, mai scrie Gandul.info.

  • MoStef a susţinut până în prezent numeroase reprezentaţii artistice în ţări precum Grecia, Italia, Olanda, Franţa, Austria, Spania, Marea Britanie şi România.
  • Pe de altă parte, baNNutZ are 19 ani şi practică mai multe tipuri de dans şi sport din anul 2007.
  • La rândul său, Laur este un tânăr din Tecuci, pasionat de dans şi divertisment.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus