Skip to main content

Acuzaţii aiuritoare de hărţuire sexuală la TVR. Lucaci sugerează că Bucur îl atacă fiindcă i-a respins avansurile

 

Claudiu Lucaci, fostul şef al Ştirilor SRTv, sugerează că Adrian Bucur, jurnalist şi membru al Consiliului de Administraţie (CA) al TVR, l-a atacat şi i-a adus mai multe acuzaţii din cauză că acesta i-ar fi respins lui Bucur avansurile. Lucaci a trimis o sesizare Comisiei de Etică a TVR, au declarat mai multe surse din SRTv pentru Mediafax.

Publicitate

Sesizarea lui Claudiu Lucaci a fost primită de Comisia de Etică şi Arbitraj din TVR, confirmă Horia Gruşcă, membru al Comisiei pentru agenţia de presă. Sesizarea ar cuprinde şi alte aspecte care îl vizează pe Adrian Bucur: folosirea abuzivă a statutului de membru al CA al SRTv” pentru a exercita presiuni şi influenţe în scopuri personale sau pentru alte persoane”.

Alte aspecte semnalate vizează refuzul lui Bucur de a executa sarcini de serviciu în mod repetat, prezenţa fără justificare profesioanlă la sediul de campanie al unuia dintre candidaţi la alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie, refuzul de a participa la şedinţe de sumar şi absenţa de la program, fără anunţarea şefilor ierarhici. De asemenea, Bucur ar încerca să inducă în eroare responsabilii care verifică prezenţa la locul de muncă şi întocmesc statele de plată, scrie site-ul.

Pe de altă parte, jurnalistul Adrian Bucur a declarat pentru Mediafax că îl va da în judecată pentru calomnie pe Claudiu Lucaci, fostul director al Ştirilor TVR, dacă se confirmă că Lucaci i-a adus acuzaţii nefondate privind faptul că l-ar fi hărţuit sexual.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gay Luron Gay Luron
    Mai, eu v-am zis ca nu avem televiziuni in Romanica! V-AM ZIS!
  • iova iova
    Unul dintre ei are gusturi mai bune, nu spui care...
  • moga moga
    chiar asa Iova, astia doi ar face un cuplu reusit - mai ales ca extremele se atrag...
  • abdu rehab abdu rehab
    tvr (scris cu Litere mici INTENTIONAT) este Sodoma si Gomora a Mass-Mediei Romane. mai intai, Taxa cu care tvr fura Banii de la Oameni (Taxa Radio-TV), apoi Oaia Pufulica, apoi, Colinde Rasiste, si acum si Hartuire Sexuala. ce va mai urma de la aceasta asa zisa "Televiziune"???? niciodata nu va fi prea tarziu ca tvr sa dispara (dar nu ar fi rau nici sa dispara antena 3 sau kanal d).
  • Gabriela Szabo Gabriela Szabo
    eu aș exploata dramoleta, ca tvr. ar fi mană cerească pentru audiența televiziunii publice.
  • Loredana Grozescu Loredana Grozescu
    Ei, stim noi de ce e veseluc papuselul tanasist Bucur. .Stim prea bine.
  • Loredana Grozescu Loredana Grozescu
    Exista in arhiva TVR un excelent cuplet- HAI SA TE FAC UN TRIBUNAL LA UMBRA CODULUI PENAL. Cu Carmen Stanescu si Valeria Gagealov. Eu zic ca cei doi sa il caute, sa il vizioneze si sa se racoreasca.
  • iova iova
    Un papusel vesel (bucur) si un papusel trist (lucaci)...

Trimite un comentariu

sus