Skip to main content

Acuzații aiuritoare de hărțuire sexuală la TVR. Lucaci sugerează că Bucur îl atacă fiindcă i-a respins avansurile

 

Claudiu Lucaci, fostul şef al Ştirilor SRTv, sugerează că Adrian Bucur, jurnalist şi membru al Consiliului de Administrație (CA) al TVR, l-a atacat şi i-a adus mai multe acuzaţii din cauză că acesta i-ar fi respins lui Bucur avansurile. Lucaci a trimis o sesizare Comisiei de Etică a TVR, au declarat mai multe surse din SRTv pentru Mediafax.

Sesizarea lui Claudiu Lucaci a fost primită de Comisia de Etică şi Arbitraj din TVR, confirmă Horia Gruşcă, membru al Comisiei pentru agenția de presă. Sesizarea ar cuprinde şi alte aspecte care îl vizează pe Adrian Bucur: folosirea abuzivă a statutului de membru al CA al SRTv” pentru a exercita presiuni şi influenţe în scopuri personale sau pentru alte persoane”.

Publicitate

Alte aspecte semnalate vizează refuzul lui Bucur de a executa sarcini de serviciu în mod repetat, prezența fără justificare profesioanlă la sediul de campanie al unuia dintre candidați la alegerile prezidențiale din 16 noiembrie, refuzul de a participa la şedinţe de sumar și absența de la program, fără anunțarea șefilor ierarhici. De asemenea, Bucur ar încerca să inducă în eroare responsabilii care verifică prezenţa la locul de muncă şi întocmesc statele de plată, scrie site-ul.

Pe de altă parte, jurnalistul Adrian Bucur a declarat pentru Mediafax că îl va da în judecată pentru calomnie pe Claudiu Lucaci, fostul director al Ştirilor TVR, dacă se confirmă că Lucaci i-a adus acuzaţii nefondate privind faptul că l-ar fi hărţuit sexual.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu