Skip to main content

Andi Vasluianu va avea emisiune la Pro TV. Actorul porneşte cu caravana prin ţară

 
Andi Vasluianu (2)
Andi Vasluianu (2)

PRO TV va lansat în această vară Super Trip, un format tip reality-show. „Ghidul distracţiei” va fi actorul Andi Vasluianu, aflat pentru prima dată în postura de prezentator al unei emisiuni TV.

Publicitate

Andi Vasluianu: „De abia aştept să pornim la drum, să intrăm pe linie dreaptă spre distracţie si să ne bucurăm de vacanţa asta. Vreau în primul rând să ne distrăm, pe urmă să ne distrăm şi la final, în special, să ne distrăm! De restul ne vom ocupa pe parcurs.”

FORMATUL. O serie de concurenţi, grupaţi în echipe de câte 2 persoane, vor călători în toată România, vizitând cele mai importante şi apreciate obiective turistice. Perechile provin din medii diferite, cu ocupaţii şi hobby-uri extrem de variate. Pe parcursul călătoriei, participanţii au şansa de a se cunoaşte şi de a se împrieteni, precum şi de a se distra împreună în cadrul unor provocări.

Formatul original – Coach Trip – deţinut de ITV Studios a fost difuzat în premieră de Channel 4 din Marea Britanie. Până în prezent, autocarul a străbătut 38 de ţări, precum Andorra, Austria, Belgia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Spania, Ungaria, Turcia sau Tunisia. Emisiunea va fi produsă de Zucchero Media, casă de producţie care realizează şi formatul Visuri la cheie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dgfd dgfd
    si voi numai filme ati vrea sa transmita protv-ul?
    sunt un telespectator filed al pro-ului si imi place ca incearca unele show-uri
    la filme te poti uita si altunceva
  • mihai mihai
    Numai specialisti in formate de televiziune pe aici :) Ai zice ca e bataie pe ei si sint foarte ocupati ,dar au timp liber sa posteze pe aici :))) Sa ne intelegem: e o diferenta intre a avea o parere despre un show care se difuzeaza si a avea o parere despre profesionalismul unei echipe . E plina tara de parerologi care poteaza pe net ca nu au de lucru !
  • Maria Maria
    Numai si numai balarii de show-uri Unul ca lumea nu a adus echipa noua de management.
  • cris cris
    Astia cu prostiile lor duc protv-ul la vale.
  • Florin Florin
    din ce am vazut pe net, show-ul nu merita luat. de altfel, doar alte 3 tari au mai facut formatul fara vreun succes iesit din comun. acum nu stiu exact ce se va face din el. ma indoiesc ca va ramane la stadiul original, fiindca nu cred ca ar functiona. cel mai probabil va fi modificat bine, iar cumpararea acestui format si nu a altora asemanatoare, dar mai de succes se datoreaza unor interese financiare.

Trimite un comentariu

sus