Skip to main content

Care este suma micşorată propusă de ISB pentru drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I

 
fotbal
fotbal

Oferta companiei ISB pentru drepturile TV din sezonul viitor al Ligii I a fost de scădere a sumei, pe sezon, de la 27,5 la 21,5 milioane de euro, dar niciunul dintre cluburile prezente la Adunarea Generală a LPF nu a fost de acord cu această sumă, anunţă Mediafax.

Publicitate

„Toată lumea l-a mandatat pe preşedintele Gino Iorgulescu să mai discute cu cei de la ISB pentru a se respecta contractul. La momentul acesta nimeni nu este de acord ca suma să fie diminuată. Oferta ISB a fost de 21,5 milioane de euro, dar niciunul din cluburi nu este de acord. Noi ar trebui să încasăm până la 1 iulie suma pe care o aveam în contract. Banii din drepturile TV reprezintă foarte mult pentru bugetul oricărui club din Liga I la momentul ăsta. Sunt cluburi care şi în proporţie de 80 la sută trăiesc din drepturile TV. Este o sumă foarte importantă, fie că te numeşti Steaua, CFR Cluj sau FC Botoşani", a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, pentru sursa citată.

Adunarea Generală a LPF a respins, luni, propunerea ISB, deţinătorul drepturilor TV pentru meciurile din Liga I, de a diminua valoarea contractului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus