Skip to main content

Ce salariu are prezentatorul TV Radu Tudor la Antena 3

 
Radu Tudor
Radu Tudor
Analistul politic Radu Tudor câştigă 8.500 de euro pe lună, conform declaraţiei de avere a soţiei sale, Irina Zidaru, care este consilier diplomatic în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, scrie Gandul.info.
Publicitate
Salariul analistului politic de la Antena 3 a crescut constant şi substanţial în fiecare an, potrivit declaraţiilor de avere mai vechi ale Irinei Zidaru, mai menţionează sursa citată. Astfel, începând cu 2012, suma încasată de la Antena 3 a crescut cu 1.000 de euro în fiecare an. 

Mai exact, Radu Tudor a câştigat în 2012 în jur de 6.100 de euro pe lună, iar în 2013 - 7.000 de euro pe lună. Comparativ cu soţul ei, Irina Zidaru câştigă 1.500 de euro pe lună din postura de consilier diplomatic.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dani Dani
    ***
  • Carmen Carmen
    6000 la Europafm? Pentru o emisiune inregistrata si difuzata duminica? Pai de banii astia angajai oameni la noul VibeFM, investeai in site-urile radiourilor, ba chiar il mai omeneai si pe nea Ovi, ca tot zicea ca acolo-n curte nu prea sunt bani, adica mai deloc.
    Au fost, sunt si vor fi bani peste tot, insa nu pentru sclavi sau pasionati! Tot pentru cei care au deja viata frumoasa :)
  • abdu rehab abdu rehab
    cati Cash pot sa ai daca il lingi din dos pe Varan si pe Micky Maus.......

    daca nu era felix, radu tudor, gadea, badea, grecu, capatos, gherghe, tuca, s.a.m.d erau toti acum VAGABONZI si mancau din GHENA DE GUNOI. ca doar felix ia primit ca nimeni nu ii primea si nimeni nu avea lipsa de minte sa se duca la felix.

    ca doar cine sa primeasca GUNOAIELE astea....
  • andrei-constantin andrei-constantin
    40.000 euro-pro tv; 14.000 euro- revista The One. 6.000euro -La Radio-Europa Fm = 60.000 euro/luna.
  • andrei andrei
    Ce bine se plateste "meseria" de latrau/ lingau.
  • Adi Adi
    Oare ce vor zice amaratii din Antena carora le-au taiat salariile ? Si le-au taiat alora care aveau 2000-3000 de LEI !!! Nu euro! Sau cei care au fost dati afara pentru reduceri de costuri? Ce sa-i faci ? ,,Limbile,, se platesc.
  • Florin Florin
    cat are Esca? asta e intrebarea intrebarilor.

Trimite un comentariu

sus