Skip to main content

Claudia Ion, Kanal D, realeasă în conducerea EGTA - organizaţie europeană a oamenilor de vânzări din TV

 
Claudia Ion Kanal D
Claudia Ion Kanal D

Claudia Ion, directorul departamentului comercial al Kanal D, a fost aleasa pentru a treia oara, consecutiv, in consiliul de administratie al EGTA - Association of Television and Radio Sales Houses, anunţă postul de televiziune.

Publicitate

„Sunt onorata sa fac parte din acest organism a carui misiune este pastrarea unei colaborari corecte intre agentii de media, advertiseri si departamentele de vanzari din posturile tv si radio. EGTA sustine eficient un climat propice investitiilor din publicitate si atrage an de an tot mai multi membri din intreaga lume, nu numai din Europa ”, a spus Claudia Ion.

Asociatia cu sediul in Bruxelles reuneste 127 de membri din 38 de tari si reprezinta interesele organizatiilor de vanzari ale statiilor tv si radio. EGTA este unul dintre cele mai puternice grupuri de lobby de la Bruxelles in ceea ce priveste elaborarea legilor ce privesc domeniul publicitatii. La 41 de ani de la infiintarea asociatiei, membrii EGTA au ajuns sa reprezinte peste 75% din piata de publicitate europeana de televiziune si 50% din piata de publicitate radio.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus