Skip to main content

CNA: Licențele Guerrilla vor fi scoase în toamnă la concurs

 
CNA: Licențele Guerrilla vor fi scoase în toamnă la concurs
Drepturi TV, Fotbal

Consiliul Național al Audiovizualului a decis în ședința de astăzi că licențele Radio Guerrilla vor fi scoase la concurs în toamnă, alături de mai multe frecvențe.

Membrii forului audiovizual au luat în discuție situația celor 23 de licențe Radio Guerrilla după ce săptămâna trecută Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut decizia CNA din toamna lui 2013 de a retrage frecvențele postului de radio operat de Realitatea Media. La momentul respectiv, CNA a luat această decizie întrucât frecvențele erau operate de o nouă societate, alta decât Realitatea Media, lucru interzis de lege.

De menționat că, în toamna lui 2013 CNA dăduse deja o decizie de scoatere la concurs a respectivelor licențe, decizie care a fost suspendată, până la soluționarea litigiului cu Realitatea Media. Respectiva decizie întrucât nu poate fi revocată, urmează să fie modificată înaintea concursului astfel încât cei care s-au înscris dejasă-și poată actualiza informațiile.

Publicitate

Reamintim că recent CNA a decis să scoată la concurs mai multe licențe, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Discutia despre audiente se duce cu cifrele pe masa nu cu banuieli. Atat timp cat nu le ai, e bine sa evitam subiectul. Ce nu spune nimeni e ca weekendul de la Guerrilla a fost la un moment dat extrem de sus in audiente. Neasteptat, nu?
  • De acord, sunt mai multi la Gold FM, dar Tananana are cateva nume grele care generau multa audienta la Guerrilla, cum ar fi Bogdan Serban si Calin Gheorghe. Personal mi-as dori ca toti sa revina la Guerrilla care sper sa se relanseze in toamna
  • Pai cum sa intre-n faliment daca cei doi sunt fondatori??? Tu asa faci? In loc sa duci resturile la gunoi arunci televizorul sau masina de spalat abia cumparata?
  • Tananana este Radio Tananana. Majoritatea vocilor Guerrilla sunt la Radio Gold. Numara-le, daca nu ma crezi. Nici cand vorbim despre concept nu poti spune ca Tananana e noua Guerrilla.
  • Sper sa revina vechea echipa de la Guerrilla in formatie cat mai completa, de la Bogdan Serban.. la Vidia .. la Vintila.. pana la Petru, Sorin Badea si Matei.

    De evitat Mihaiu si Dobrovosky, ca sa nu intre din nou direct in faliment dupa primul an :)))))

Trimite un comentariu