Skip to main content

Consiliul Național al Audiovizualui a acordat o licență prin cablu pentru Wyl TV deținut de apropiați ai fostului deputat William Brânză

 
Consiliul Național al Audiovizualui a acordat o licență prin cablu pentru Wyl TV deținut de apropiați ai fostului deputat William Brânză
william_branza

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat acordarea unei licențe de comunicații prin cablu firmei Perfect Clever Solution pentru televiziunea locală Wyl TV, cu acoperire în Ploiești. Solicitarea vine ca urmare a încetării, în luna iulie, a transmisiei analogice, pentru care postul TV are deja o licență. De menționat că WYL TV, post cu transmisie analogică, este operat de societatea Willis SRL, în care acționar este mama fostului deputat William Brânză.

Publicitate

Societatea Perfect Clever Solution are acționar majoritar pe Bunbănac Luiza Antonela, o apropiată a politicianului William Brânză, cu 85%, și pe Petcu Ioana Dana, cu 15%, și ea acționar la Willis SRL. Ambele sunt acționare și în societatea Willis SRL, care dețin televiziunea cu transmisie anlogică Wyl TV.

 

Potrivit documentației depuse la CNA, societatea Willis SRL a depus și o solicitare de a muta cele cinci licențe radio pe care le deține de pe această firmă, pe Perfect Clever Solutions. Este vorba despre licențele Wyl FM Câmpina, Ploiești, Slobozia și Radio Wyl FM din Snagov.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu