Skip to main content

Consiliul Naţional al Audiovizualui a acordat o licenţă prin cablu pentru Wyl TV deţinut de apropiaţi ai fostului deputat William Brânză

 
william_branza
william_branza

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat acordarea unei licenţe de comunicaţii prin cablu firmei Perfect Clever Solution pentru televiziunea locală Wyl TV, cu acoperire în Ploieşti. Solicitarea vine ca urmare a încetării, în luna iulie, a transmisiei analogice, pentru care postul TV are deja o licenţă. De menţionat că WYL TV, post cu transmisie analogică, este operat de societatea Willis SRL, în care acţionar este mama fostului deputat William Brânză.

Publicitate

Societatea Perfect Clever Solution are acţionar majoritar pe Bunbănac Luiza Antonela, o apropiată a politicianului William Brânză, cu 85%, şi pe Petcu Ioana Dana, cu 15%, şi ea acţionar la Willis SRL. Ambele sunt acţionare şi în societatea Willis SRL, care deţin televiziunea cu transmisie anlogică Wyl TV.

Potrivit documentaţiei depuse la CNA, societatea Willis SRL a depus şi o solicitare de a muta cele cinci licenţe radio pe care le deţine de pe această firmă, pe Perfect Clever Solutions. Este vorba despre licenţele Wyl FM Câmpina, Ploieşti, Slobozia şi Radio Wyl FM din Snagov.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus