Skip to main content

Cum a pus Twitter-ul pe jar o schimbare de sex în lumea celebrităților

 
Cum a pus Twitter-ul pe jar o schimbare de sex în lumea celebrităților
caitlyn-jenner-twitter

Fostul sportiv Bruce Jenner, la prima apariție după ce și-a făcut schimbare de sex. Ace(a)sta a apărut, cu noul său look, pe prima pagină din Vanity Fair, sub titlul „Call me Caitlyn” („Spune-mi Caitlyn”).

Jenner și-a lansat cu această ocazie și o pagină de Twitter care a adunat un milion de fani într-un timp record, potrivit AdWeek.

Publicitate

Caitlyn Jenner a adunat în primele 40 de minute de la lansarea pe Twitter 144.000 de fani, în timp ce Barak Obama, care și-a lansat și el recent pagina de Twitter (@Potus) a adunat 180.000 de fani în primele 40 de minute.

În aceeași zi, însă, Caitlyn Jenner l-a devansat pe Obama, ajungând la 1 milion de fani, în doar patru ore de la apariția pe Twitter. Fostul sportiv olimpic a devenit și unul dintre cele mai discutate subiecte pe rețeaua de socializare, mai arată sursa citată.

La nici 24 de ore de la primul mesaj pe Twitter, Jenner a ajuns deja la 1,9 milioane de „fololowers”.

Totodată, mai multe persoane au scris, tot pe Twitter, pe pagina mării de cereale Wheaties, cerând, ironic, ca noua imagine a lui Jenner să fie pusă pe cutia de cereale, așa cum s-a întâmplat în urmă cu patru decenii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu