Skip to main content

PE SCURT. Dana Rogoz face deserturi pentru Dr. Oetker

 

Dana RogozDana Rogoz se alătură platformei www.ladesert.ro lansat de Dr. Oetker. Vedeta TV va găti deserturi din Mixurile de la Dr Oetker. „Misiunea platformei este convingerea femeilor, acaparate de viața profesională tot mai solicitantă și convinse de ideea că este dificil să gătești dulce, că prepararea prăjiturilor în casă este un deziderat ușor de atins.”, anunță reprezentanții companiei într-un comunicat.

Publicitate

Lansarea platformei este susținută de o campanie de comunicare derulată pe ladesert.ro, pe blogul și pagina de Facebook a Danei Rogoz, în offline și în print. Platformei i se vor adăuga pe parcurs noi funcționalități printre care blog, abonare la newsletter, filtrare de conținut și program de loialiate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • ce mai campanie de Publicitate. am vazut Reclame la Dr.Oetker de cand eram copil mic, si eu si Familia mea am incercat produsele lor (praf de copt, niste zahar, crema de budinca, crema pentru tort, etc), si zic ca sunt bunicele... sunt curios sa vad cum va merge campania asta Publicitara, cineva are niste simpatie pentru dana rogoz cumva???? probabil va prinde la toate casnicele care se uita pe Acasa tv si Kanal D. daca nu, nu as fi surprins daca Dr,Oetker il va aduce si pe Hor(ror)ia Varlan sa faca niste Publicitate.

Trimite un comentariu