Skip to main content

Două noi seriale originale HBO, de luni seara, la HBO și pe HBO GO, cu Tim Robbins și Dwayne Johnson

 
Două noi seriale originale HBO, de luni seara, la HBO și pe HBO GO, cu Tim Robbins și Dwayne Johnson
In pragul dezastrului

Jucătorii / Ballers și În pragul dezastrului / The Brink, două noi producții originale HBO, vor avea premiera luni, 22 iunie, la HBO, concomitent cu premiera din SUA. Primul episod al fiecăruia dintre cele două seriale va putea fi urmărit fără abonament pe HBO GO, începând de luni dimineața.

Publicitate

Serialul de comedie Jucătorii îl are în distribuție pe Dwayne Johnson. În timp ce producția În pragul dezastrului, o comedie neagră marca HBO, ce se concentrează pe o criză geopolitică și efectele sale asupra a trei bărbați diferiți și disperați.

Paginademedia.ro prezintă în continuare detaliile celor două producții:

Dwayne Johnson, la primul rol constant într-un serial

Jucătorii / Ballers este creat de Steve Levinson și marchează debutul la HBO al lui Dwayne Johnson în primul său rol constant de la televizor.

Jucătorii / Ballers, noua comedie de la HBO, explorează lumea unui grup de fotbaliști seniori și o generație mai tânără de jucători din orașul Miami, Florida. Deși dau dovadă de profesionalism când vine vorba de fotbal, fiecare are probleme personale în afara terenului de joc. În fruntea echipei se află Spencer (Dwayne Johnson), vedeta lumii fotbalului, care acum este pensionat și încearcă să-și găsească echilibrul lucrând ca manager pentru jucătorii actuali. În anturajul lui Spencer îl întâlnim pe Ricky (John David Washington), un jucător talentat, care caută să echilibreze pasiunea pentru antichități cu cea pentru fotbal; Charles (Omar Miller), un atacant blazat care s-a pensionat, iar acum se chinuie să se adapteze la viața de civil; și Vernon (Donovan Carter), un jucător pe val.

Într-o industrie în care durata carierei este incredibil de scurtă, Spencer și echipa lui trebuie să descopere unde se termină jocul și unde începe viața, încercând în același timp să-și păstreze cumpătul și să se sprijine unul pe altul.

DIFUZARE. În fiecare luni, de la ora 05:00 și în reluare de la ora 21:00, HBO va difuza un episod din cele zece ale serialului Jucătorii / Ballers. Serialul va putea fi urmărit și pe HBO GO.

Tim Robbins este „În pragul dezastrului”

Un nou serial original HBO, o comedie neagră, În pragul dezastrului/ The Brink se concentrează pe o criză geopolitică și efectele sale asupra a trei bărbați diferiți și disperați: Walter Larson (Tim Robbins), secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii; Alex Talbot (Jack Black), un umil funcționar din Serviciul Secret; și Zeke Tilson (Pablo Schreiber), un pilot de vânătoare. Aceste trei suflete compromise trebuie să iasă din haosul din jurul lor pentru a salva planeta de la al treilea război mondial.

Serialul începe cu o situație de criză din Pakistan, unde are loc o lovitură de stat atunci când un general preia controlul țării și a arsenalului său nuclear, lăsând soarta lumii pe umerii acestor trei presupuși eroi americani. De la străzile turbulente ale Orientului Mijlociu, la situația de la Casa Albă sau zonă aeriană din Marea Roșie, serialul ne poartă într-o cursă incendiară prin mai multe zone de pe glob și ne arată modul în care slăbiciunile, ego-ul și rivalitățile liderilor politici ne pot conduce în pragul izbucnirii unui război mondial.

DIFUZARE. În fiecare luni, de la ora 05:30 și în reluare de la ora 21:30, HBO va difuza un episod din cele zece ale serialului În pragul dezastrului / The Brink. Serialul va putea fi urmărit și pe HBO GO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu