Skip to main content

Jeremy Clarkson spune că i s-a propus să revină la Top Gear, dar a refuzat

 

Jeremy Clarkson, fosta gazdă a celei mai vizionate emisiuni britanice, Top Gear, spune că ar fi fost ofertat să revină la cârma show-ului Top Gear, însă a refuzat, scrie theguardian.com.

Clarkson susține că un director executiv al corporației i-a cerut săptămâna trecută să se întoarcă în emisiune. Asta s-a întâmplat înainte ca postul să îi fie oferit lui Chris Evans. Oferta a fost respinsă, deoarece „s-au întâmplat prea multe”, spune fostul prezentator Top Gear. Clarkson susține că emisiunea ar fi fost imposibil de făcut fără interferențe.

Publicitate

„Sper că Chris se va bucura de ceea ce pentru următoarele săptămâni va fi cel mai mare show de mașini”, adaugă el.

Clarkson a mai spus că revenirea nu a fost niciodată o opțiune, nici măcar cu petiția ”Aduceți-l înapoi pe Clarkson”, semnată de peste un million de oameni.

BBC a refuzat să comenteze dacă au existat discuții cu fostul prezentator al Top Gear, dar susține că acestuia nu i s-a oferit un contract.

Ceilalți prezentatori, Richard Hammond și James May, sunt așteptați să se alăture lui Clarkson la o emisiune auto, la un post rival de televiziune, mai spune sursa citată.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu