Skip to main content

Jojo, gazdă la o emisiune de pe Cartoon Network. Călin Goia, Nicole Cherry şi Vladimir Drăghia, printre invitaţii programului de pe postul de desene animate

 
Jojo
Jojo

Jojo

Postul de desene animate Cartoon Network va avea o producţie locală, cu copii din România şi cu Jojo – Cătălina Grama gazdă a programului.

Filmările pentru noua emisiune încep astăzi, urmând ca programul să fie pe Cartoon Network în primăvara anului viitor. Pe lângă Jojo, emisiunea va avea şi alţi invitaţi din România.

Detalii, în continuare:

- emisiunea se va numi Expediţia Cartoon Network. Conceptul: trei copii şi un adult, invitat special, vor face echipă pentru a înfrunta trei provocări diferite, date de gazda emisiunii. La începutul fiecărei aventuri şi la finalul fiecărei sarcinii, echipa va primi coordonatele prin GPS, cu ajutorul cărora se vor ghida către următorul punct intermediar.

- Fiecare test le va verifica participanţilor fie cunoştiinţele, fie abilităţile tehnice, fie pe cele sportive (dat fiind faptul că flmările sunt în natură, pe munte, în pădure etc). Dacă echipa reuşeşte să ducă la bun sfârşit sarcina, atunci va primi o medalie de aur care poate fi transformată, la final, în bani reali.

Jojo, gazda emisiunii

Jojo va fi gazda programului concurs de pe Cartoon Network.

Invitaţi în ediţiile show-ului (şase la număr) vor fi Călin Goia (Voltaj), Giulia Anghelescu, Nicole Cherry, Vladimir Drăghia, Andreea Ibacka şi Adrian Despot.

Jojo:

„Întotdeauna mi-am dorit să rămân veşnic copil, iar alături de fiul meu simt că visul mi s-a împlinit. Nu e bucurie mai mare decât să-i vezi pe cei mici cum se bucură de fiecare victorie, de fiecare puzzle rezolvat, de fiecare test trecut cu brio, iar acesta este motivul pentru care m-am alăturat acestui proiect.”

Filmările au început în Germania, la Bayrischzell, în apropierea oraşului Munchen. De altfel, Expediţia Cartoon Network este adaptarea românească a versiuniidin Germania, Spurensuche.

Concurenţii din România, au fost propuse şi selecţionate de Romanian Artist Agency, companie de talent management, care a lucrat cu echipa din Germania.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus