Skip to main content

Klaus Iohannis, interviu la TVR 1 după ce i-a cerut demisia lui Victor Ponta

 
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Postul TVR 1 va difuza în această seară, de la ora 21.00, un interviu cu preşedintele Klaus Iohannis. La 10 minute după declaraţia de presă prin care îi solicita în mod public demisia premierului, preşedintele a acordat un interviu Televiziunii Române, potrivit unui anunţ al instituţiei. Interviul realizat de Ramona Avramescu poate fi urmărit integral în cadrul unei Ediţii speciale, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Publicitate

Reamintim că premierul Victor Ponta este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. De asemenea, DNA a cerut aviz pentru începerea urmăririi penale al şefului Guvernului pentru conflict de interese, în cazul promovării lui Dan Şova în Guvern.

În urma acestei comunicări DNA, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că i-a solicitat demisia premierului. Şeful statului a declarat că, în opinia sa, „este o situaţie imposibilă pentru România ca primul ministru să fie învinuit de fapte penale”. În replică, Victor Ponta a anunţat că respectă poziţia publică a preşedintelui, dar că a fost numit la conducerea Guvernului de către Parlament şi numai Parlamentul îl poate demite.

Tot în cadrul Ediţiei speciale ce cuprinde interviul cu Klaus Iohannis realizat de Ramona Avramescu aflăm opinia preşedintelui privind justiţia în România sau votul prin corespondenţă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    asta pana cand PNL il va da afara si pe tanase, ca sa aiba o conducere loiala Partidului (ca pe vremea cand tvr a fost creat). si cand a fost vreodata un asa zis "divertisment" la tvr???
  • abdu rehab abdu rehab
    nu sa mearga la B1TV. B1TV e cea mai buna Televiziune din Romania.
  • geo geo
    Să nu uităm ce partid l-a propus pe actualul șef al TVR.
    Totusi, nu vi se pare cam ciudat...seful statului...in loc de divertisment la TVR...vineri seara...
  • Horea Horea
    Măi abdulah,

    un presedinte NORMAL al unei tari isi prezinta, de obicei, meajele la televiziunea PUBLICA sau NATIONALA.

    Ce-ai fi dorit? Sa mearga la Antena3?
  • abdu rehab abdu rehab
    felicitari si bravo lui Iohannis ca are curaj sa spuna NU (sau NEIN daca vreti) lui ponta. dar mai bine se ducea la B1TV, asa il vedea Lumea, nu la tvr, unde audienta e mai mica decat emil boc.

Trimite un comentariu

sus