Skip to main content

Mihai Stegerean a încheiat contractul de consultanță cu Știrile Kanal D

 
Mihai Stegerean a încheiat contractul de consultanță cu Știrile Kanal D
mihai stegerean

Mihai Stegerean, producător de televiziune, a încheiat colaborarea cu Kanal D, post căruia i-a acordat servicii de consultanță pe partea de știri, în ultimele șase luni.

„Contractul de consultanță dintre mine și Kanal D a ajuns la final. Misiunea mea s-a încheiat. Eu am făcut o evaluare (a știrilor Kanal d – n.r.), unde sunt ei în piață, cum se pot dezvolta, ce anume pot schimba, cum pot îmbunătăți conținutul”, a declarat Stegerean pentru paginademedia.ro.

Publicitate

Stegerean s-a alăturat postului Kanal D, în calitate de consultant, în noiembrie 2014, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Mihai Stegerean a fost producător general la B1 TV din februarie 2012 până în iunie 2014. Anterior, el a fost directorul departamentului Știri al Digi24, dar a părăsit postul în decembrie 2011, înainte de lansare. Stegerean a intrat în presă în 1995, când a început ca reporter la Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Stirile lor sunt foarte bine pozitionate pe segmentul lor de public. de altfel stirile kanald au avut o ascensiune fulminanta ajungad pe pozitia a 3-a in topul de prime time. ca model de business sunt de admirat. ca model jurnalistic ma dezgusta, dar asta e o alta treaba. apetenta publicului roman pt . mizerie tv permite astfel de anomalii...
  • Stirile lor sunt varza...kitch-ul este la moda...o stire de social este urmata de una cu o pseudovedeta imbracata sumar...astea nu sunt stiri...pot fi etichetate ghiveci, in cel mai bun caz.
  • Mihai Stegerean a lucrat in presa si inainte de 1995.
    Sau e o rusine sa mentionati faptul ca scria in ziarul "Cotidianul", in perioada in care ziarul era condus de Doina Basca?

Trimite un comentariu