Skip to main content

Orange a lansat un stick TV

 
Orange a lansat un stick TV
televiziune_telecomanda_capital

Orange România a lansat stick-ul Orange TV, un mini-dispozitivul portabil care aduce filmele, emisiunile, serialele și programele din Orange TV Go pe televizor și transformă smartphone-ul sau tableta în telecomandă.

„Orange TV este singurul serviciu de televiziune din România care oferă un astfel de dispozitiv, ce le permite clienţilor să aibă serviciul la ei oricând au nevoie, chiar și la casa de la țară sau în vacanțe.”, anunță compania într-un comunicat de presă.

Publicitate

 Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange România: „Stickul Orange TV este o inovație care ne permite să transmitem conținutul video bogat din Orange TV Go de pe dispozitivele mobile pe ecranul mare al televizorului și să le oferim clienților întreaga libertate de a alege cum vor să-l vizioneze. Fiind un produs absolut nou în întreg Grupul Orange, am invitat 100 de clienți să-l testeze, pentru a ne asigura că este pregătit să ajungă în casele românilor. Clienţii au apreciat cel mai mult calitatea foarte bună a imaginii, precum şi faptul că este un produs inovator, uşor de instalat şi de folosit şi care le permite să vadă conţinutul pe ecranul televizorului, în timp ce folosesc telefonul pentru altceva.”

Orange TV Go are 75 de canale TV, dintre care 20 în format HD, precum și peste 500 de filme și episoade ale unor seriale din toate genurile.

Stickul este compatibil cu televizoarele cu port HDMI și necesită o conexiune Wi-Fi securizată. Stickul Orange TV poate fi utilizat atât de abonații serviciului Orange TV prin satelit, cât și de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mai mult decat ca e scump... continutul Orange TV este jenant as spune. Eu nu inteleg nici pe oamenii care au optat pentru serviciul lor tv. Ca si continut, e dupa Digi, Telekom sau UPC/Focus. In afara de faptul ca dpv tehnologie ar fi nota 9/10, continutul este f slab

Trimite un comentariu