Skip to main content

Pro TV pregătește pentru vară o emisiune-concurs cu familii. Ce se cere de la viitorii concurenți. De program se ocupă Andreea Godeanu, fostul producător al lui Teo

 
Pro TV pregătește pentru vară o emisiune-concurs cu familii. Ce se cere de la viitorii concurenți. De program se ocupă Andreea Godeanu, fostul producător al lui Teo
casting pro tv

Pro TV pregătește o emisiune-concurs pentru care a lansat deja un casting, fiind în căutarea unor familii formate din 5 membri cu vârste între 18 și 60 de ani.

„Căutăm o gamă variată de tipologii, toate în registrul pozitiv: figuri frumoase, atractive, luminoase, interesante și zâmbitoare. Personalități plăcute, efervescente, extrovertite. Oameni inteligenți, amuzanți, spontani, cu multa încredere în sine și energie pozitivă”, se arată într-un anunț al firmei de casting care se ocupă de acest show.

Publicitate

Emisiunea va fi filmată în perioada 1 iulie - 31 iulie 2015. „În funcție de traseul echipelor în concurs, o familie poate filma între 1 și 5 zile, în perioada mai sus menționată, pentru mai multe ediții de concurs”, mai spun reprezentanții firmei de casting.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, de program se va ocupa Andreea Godeanu, fostul producător al lui Teo Trandafir, care a aplecat de la Kanal D, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Detaliile concursului: 

„Concursul nu este unul de cultura generala cât este unul care se bazează pe cât de mult se cunosc, între ei, membrii familiilor”, se arată în anunțul companiei. Fiecare familie trebuie să-și aleagă un lider - Capul Familiei, iar acesta va reprezenta familia pe tot parcursul jocului.

Premiile sunt de câteva mii de euro și marele premiu o mașină.

Cine nu poate participa: „Nu putem accepta pentru acest show persoane care au mai participat în trecut la alte emisiuni de gen concurs, talent-show sau reality show.”

„Pe langa familiile obișnuite, ne-ar facea placere sa participe si familii cu membri ce au figuri sau frizuri deosebite (rasta, dread-uri, piercing, coafura amuzanta), membri de familie cu meserii iesite din comun, membri de familie cu simt al umorului dezvoltat, prezenta de spirit ascutita. Femeile gravide sunt bine-venite în show-ul nostru, cu mentiunea să nu fie în ultimul trimestru de sarcină. Vom fi încantati să cunoaștem perechi de gemeni, indiferent de varsta (18-60 ani)”, mai anunță firma de casting.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu