Skip to main content

Pro TV pregăteşte pentru vară o emisiune-concurs cu familii. Ce se cere de la viitorii concurenţi. De program se ocupă Andreea Godeanu, fostul producător al lui Teo

 
casting pro tv
casting pro tv

Pro TV pregăteşte o emisiune-concurs pentru care a lansat deja un casting, fiind în căutarea unor familii formate din 5 membri cu vârste între 18 şi 60 de ani.

Publicitate

„Căutăm o gamă variată de tipologii, toate în registrul pozitiv: figuri frumoase, atractive, luminoase, interesante şi zâmbitoare. Personalităţi plăcute, efervescente, extrovertite. Oameni inteligenţi, amuzanţi, spontani, cu multa încredere în sine şi energie pozitivă”, se arată într-un anunţ al firmei de casting care se ocupă de acest show.

Emisiunea va fi filmată în perioada 1 iulie - 31 iulie 2015. „În funcţie de traseul echipelor în concurs, o familie poate filma între 1 şi 5 zile, în perioada mai sus menţionată, pentru mai multe ediţii de concurs”, mai spun reprezentanţii firmei de casting.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, de program se va ocupa Andreea Godeanu, fostul producător al lui Teo Trandafir, care a aplecat de la Kanal D, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Detaliile concursului: 

„Concursul nu este unul de cultura generala cât este unul care se bazează pe cât de mult se cunosc, între ei, membrii familiilor”, se arată în anunţul companiei. Fiecare familie trebuie să-şi aleagă un lider - Capul Familiei, iar acesta va reprezenta familia pe tot parcursul jocului.

Premiile sunt de câteva mii de euro şi marele premiu o maşină.

Cine nu poate participa: „Nu putem accepta pentru acest show persoane care au mai participat în trecut la alte emisiuni de gen concurs, talent-show sau reality show.”

„Pe langa familiile obişnuite, ne-ar facea placere sa participe si familii cu membri ce au figuri sau frizuri deosebite (rasta, dread-uri, piercing, coafura amuzanta), membri de familie cu meserii iesite din comun, membri de familie cu simt al umorului dezvoltat, prezenta de spirit ascutita. Femeile gravide sunt bine-venite în show-ul nostru, cu mentiunea să nu fie în ultimul trimestru de sarcină. Vom fi încantati să cunoaştem perechi de gemeni, indiferent de varsta (18-60 ani)”, mai anunţă firma de casting.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Moldoveanu Corina Delia Moldoveanu Corina Delia
    vreau sa ma inscriu la aceasta emisiune deoarece sunt o persoana spontana si vreau sa ma distrez!
  • Allex Allex
    Surse din interiorul postului ca va prezenta Jorge si Andreea Raicu, iar emisiunea va fi filmata pe o plaja, probabil in Mamaia.
  • Vasilica Vasilica
    eu cred ca e grav daca a produs-o pe Teo Trandafir....
    Teo stie?

Trimite un comentariu

sus