Skip to main content

Procurorii DNA au pus sechestru și pe firma care operează licența România TV, în cazul Ghiță

 
Procurorii DNA au pus sechestru și pe firma care operează licența România TV, în cazul Ghiță
Fullscreen capture 6242015 120009 PM.bmp

Societatea care opereaza licenta audiovizuala a postului Romania TV, Ridzone Computers SRL, dar si firma care opereaza efectiv aceasta televiziune de stiri se afla pe lista firmelor controlate de Sebastian Ghita pentru care procurorii au dispus, miercuri, sechestru pana la concurenta sumei de 129.343.768 lei, potrivit referatului procurorilor, consultat de HotNews.ro.

Potrivit documentului citat, s-a dispus "luarea masurii asiguratorii constand in indisponibilizarea prin instituirea sechestrului asupra bunurilor mobile, bunurilor imobile, actiunilor si partilor sociale detinute, sumelor existente in conturile bancare, precum si proprirea sumelor ce urmeaza a fi incasate in conturile apartinand inculpatului Ghita Sebastian Aurelian, fara limita de suma, in vederea asigurarii confiscarii speciale si confiscarii extinse". Masura este aplicata si unui numar de 51 de societati comerciale.

Publicitate

Printre acestea se numara societatea Ridzone Computers SRL, care detine licenta audiovizuala a postului Romania TV, dar si pentru RTV Satellite Net SRL. Potrivit documentelor depuse la CNA, RTV Satellite Net, firma care opereaza efectiv postul de televiziune, este asociat cu 95% in Ridzone Computers, alaturi de Tronaru Radu Mihai (5%).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu