Skip to main content

Radu Vâlcan, prezentator al emisiunii Burlăcița

 
Radu Vâlcan, prezentator al emisiunii Burlăcița
Burlacita

Radu Vâlcan este prezentatorul noului sezon al reality show-ului Burlăcița, care va începe la Antena 1 la sfîrșitul acesti veri.

Publicitate

În sezonul trecut, când Burlăciță a fost Andreea Mantea, prezentator a fost Bogdan Vlădău, și el fost „Burlac” la Antena 1.

Reamintim că Burlăcița din acesta an este Daniela Crudu. Radu Vâlcan a plecat deja în Toscana, în Italia, acolo unde au loc filmările pentru acest sezon, anunță postul de televiziuni.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Acum si Radu asta? Dupa atatea esecuri astia de la Lanterna chiar nu s-au saturat sa smangleasca deseuri din tomberonul Pro?
    Cand naiba o sa invete oameni astia ca lumea nu da doi bani pe cine prezinta emisiunea si ca doar calitatea show-ului conteaza? Oamenii nu sunt interesati de aceste "vedete" jerpelite.
  • Chiar nu pricep...Radu Vâlcan este singurul capabil din A 1 care sa prezinte emisiunea asta.
    Cred ca si Mircea Radu ori Ursulescu sau Bendeac erau mai potriviți.
    Sau, de ce nu, Nilă...adică Mihai Costea...
  • O singura reluare am vazut din "Insula Pacii" si am observat ca acest Radu Valcan e aprope la fel de expresiv ca o piatra ... prezinta zici ca anunta trenurile in gara , nu stiu cum prezenta la AcasaTv ca nu am urmarit , dar la ce am vazut eu la insula e greu de numit prezentator baiatul asta.
  • pai tocmai ce zicea antena ca n-are bani. acu aduc vilcan care costa bani multi pentru o figura neinteresanta si cu atitudine plata, alt absolvent de scoala de nul-vedete.

Trimite un comentariu