Skip to main content

Serialul Hannibal, anulat de postul NBC după trei sezoane

 
Serialul Hannibal, anulat de postul NBC după trei sezoane
Hannibal_re2

Serialul Hannibal, difuzat și în România de AXN, nu va mai avea și seria a patra, potrivit unei decizii a companiei producătoare, NBC, anunță BuzzFeed.com. 

Creatorul seriei, Bryan Fuller, spune că i-ar plăcea ca serialul să continue, iar producătorul executiv susține că se va încerca relansarea celui de-al patrulea sezon, mai arată sursa citată.

Publicitate

Seria va fi anulată după finalul acestui sezon, care are 13 episoade și a ajuns deja la cel de-al treilea episod.

Show-ul îmbină drama cu genul horror și prezintă relația dintre un renumit psihiatru, Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen), și pacientul lui, Will Graham (Hugh Dancy), un tânăr agent FBI specializat în identificarea profilului criminal. Agentul FBI este obsedat pe abilitatea sa de a empatiza cu criminalii în serie.

Serialul nu a excelat la capitolul audiențe. Primele episoade ale celui de-al treilea sezon a avut cele mai slabe cifre de la lansarea sa. Episodul, difuzat joi la NBC, a fost vizionat de 1.8 milioane de oameni.

Creatorul Bryan Fuller le mulțumește celor de la NBC și speră la o viitoare colaborare. ”Hannibal își încheie parcursul la NBC în această vară, dar un cannibal înfometat poate să cineze oricând”, spune Fuller. Contactat de BuzzFeed News, el a spus că își dorește ca show-ul să continue.

Producătorii serialului încearcă să găsească o altă metodă de difuzare. Martha De Laurentiis, producător executiv, a confirmat pentru BuzzFeed News că producătorii vor încerca să relanseze show-ul în altă parte.

Între timp, a fost creată o petiție care cere ca serialul să nu fie anulat. Până acum, petiția a strâns aproximativ 5.000 de semnături.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu