Skip to main content

Simona Halep, Andreea Mitu şi Monica Niculescu debutează astăzi la Wimbledon. Meciul, difuzat la DigiSport

 
simona halep_foto prosport
simona halep_foto prosport

Sursa foto: Eurosport
Sursa foto: Eurosport

Publicitate

Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul trei WTA, o va întâlni în primul tur la Wimbledon pe jucătoarea slovacă Jana Cepelova (106 WTA), meciul fiind difuzat astăzi la DigiSport.

Meciul Simonei Halep va fi al doilea de pe terenul 1, după ora 17.00. În primul meci de pe terenul 1, programat la ora 15:00, vor juca, la simplu masculin, brazilianul Thomaz Bellucci şi Rafael Nadal, al zecelea favorit. Asta înseamnă că partida Simonei nu va începe mai devreme de ora 17:00.

Tot azi vor juca la Wimbledon româncele Andreea Mitu şi Monica Niculescu. Andreea Mitu, numărul 71 WTA, aflată la a doua participare pe tabloul principal, va evolua în al patrulea meci, ultimul de pe terenul patru, împotriva sportivei Olga Govortsova din Belarus, locul 122 WTA. Monica Niculescu, locul 48 WTA, o va întâlni pe portoricana Monica Puig, locul 91 WTA, în al treilea meci de pe terenul nouă. Primele meciuri de pe terenurile 4 şi 9 sunt programate la ora 13:30.

În cazul în care se vor impune în confruntările din primul tur, Simona Halep şi Monica Niculescu vor fi adversare în runda secundă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Digisportul va inregistra, probabil, pierderi importante dupa eliminarea din primul tur a Simonei Halep...

Trimite un comentariu

sus