Skip to main content

Adevărul retrage de pe site un articol despre Cum recunoşti o femeie uşoară. Semnele care o dau de gol că se gândeşte numai la sex“

 
CumRecunosti1
CumRecunosti1

CumRecunosti1
Sursa foto: dorinlazar.ro/

Publicitate

Redacţia „Adevărul“ a decis să retragă textul „Cum recunoşti o femeie uşoară. Semnele care o dau de gol că se gândeşte numai la sex“, publicat în data de 17 iulie 2015, pe site-ul adevarul.ro. Anunţul a fost făcut chiar pe site-ul publicaţiei. „Este o eroare regretabilă pentru care ne cerem scuze faţă de cititori.”, au scris jurnaliştii publicaţiei.

„Textul publicat contravine valorilor şi principiilor pe care se bazează redacţia „Adevărul“, tocmai de aceea ne cerem scuze în faţa cititorilor noştri pentru orice inconvenient creat, atât prin publicarea textului în primă fază, cât şi prin decizia de a-l retrage de pe site-ul adevarul.ro.”, au mai adăugat aceştia.

„În acest caz, redacţia vrea să sublinieze că „Adevărul“ nu stimulează violenţa sexuală, sexismul sau prejudecăţile, ci, din contră, îşi doreşte să atragă atenţia asupra acestor atitudini greşite şi a practicii lor în societatea românească.”, se mai arată în mesajul celor de la Adevărul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    Cu alte cuvinte, si-au recunoscut ipocrizia.

Trimite un comentariu

sus