Skip to main content

TURCI CONTRA TURCI. Antena 1 lansează astăzi serialul turcesc Prizoniera dragostei. Kanal D are Dila pe interval

 
TURCI CONTRA TURCI. Antena 1 lansează astăzi serialul turcesc Prizoniera dragostei. Kanal D are Dila pe interval
prizoniera dragostei

Trei zile de serial turcesc la Antena 1. Postul din Băneasa difuzează de luni până miercuri, de la ora 20.30, serialul turcesc Prizoniera dragostei, o producție 2015. Producția are o distribuție din care fac parte Tolgahan Sayisman și Amine Gülşe, Miss Turcia în 2014. Dacă Tolgahan Sayisman joaca în filme si seriale înca din 2006, pentru Amine Gülşe rolul din “Prizoniera dragostei” este rolul său de debut.

Publicitate

După această mutare, trei zile pe săptămână telespectatorii vor avea seriale turcești atât pe Antena 1, cât și pe Kanal D (cel care a dat trendul producțiilor turcești).

SCENARIU. Serialul “Prizoniera dragostei”, spune o poveste de iubire uluitoare în calea căreia par să se așeze toate piedicile posibile. Yiğit Kozan (Tolgahan Sayisman), personajul principal masculin, este un om de afaceri de succes, născut într-o familie foarte săracă și care, între timp, a construit un adevărat imperiu financiar. A rămas orfan (mama lui a fost ucisă de propriul sau tată), iar această tragedie l-a marcat definitiv. Acceptă o căsătorie de conveniență, într-o conjunctură care ține exclusiv de presiunile familiei. Din această căsătorie rezultă un fiu, Mert, pe care îl iubește foarte mult, dar căruia nu reușește întotdeauna să-i arate acest lucru. Pentru el, căsătoria e un parteneriat, atât și nimic mai mult, însă soția lui, Iclal, este foarte îndrăgostită de el. Un accident cumplit le va marca viețile amânduroara.
Pe de altă parte, Nur, (Amine Gulse) care și-a pierdut și ea mama, trăiește o viață liniștită și fericită alături de tatăl ei, până într-o zi, când el se îmbolnăvește, iar Nur rămâne în familia unei mătuși. La un moment dat, Yigit și Nur se întâlnesc, iar între ei se naște o mare dragoste. Doar că iubirea lor are toate datele pentru a fi una imposibilă. Ce piedici și ce greutăți se ivesc în calea iubirii lor, telespectatorii pot vedea începând de luni, 27 iulie, la Antena 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu