Skip to main content

Antena 1 schimbă zilele de difuzare pentru show-ul Splash!, după ce a achiziționat prima opțiune din Liga I

 
Antena 1 schimbă zilele de difuzare pentru show-ul Splash!, după ce a achiziționat prima opțiune din Liga I
splash

Show-ul Splash, de la Antena 1, își schimbă ziua de difuzare și pe cea de lansare. Dacă inițial era programat să fie lansat pe 24 iulie și să fie difuzat vineri și sâmbătă, Antena 1 s-a răzgândit. Emisiunea care bagă vedetele la apă va debuta cu o zi mai devreme, pe 23 iulie, și va fi difuzată joia și vinerea, de la 20.30.

Astfel, ziua de sâmbătă va fi a meciului de Liga I. Reamintim că recent Antena 1 a achiziționat prima opțiune pentru meciurile de Liga I, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Emisiunea de vară a Antenei va avea drept concurenți 40 de vedete din muzică, teatru, sport și televiziune și va fi prezentat de Diana Munteanu, Alina Pușcaș și Pepe.

Andreea Antonescu, Flavia Mihășan, de la Neatza, Rona Hartner, Lidia Buble, Roxana Ciuhulescu, Liviu Vârciu, Cezar Ouatu, Șerban Copoț, CRBL, Natalia Mateuț, Nicoleta Nucă, Vladimir Drăghia sunt câteva dintre vedetele care vor concura în show.

Juriul emisiunii va fi format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și multiplul campion național și balcanic la sărituri în apă Cătălin Preda. Momentele de umor ale show-ului vor fi asigurate de Romică Țociu și Cornel Palade.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Antena 1 își va modifica programul săptămînal, în funcție de meciurile Stelei din campionat...pentru că doar acestea aduc audiență ...la alții. Steaua joacă în primele trei etape sîmbăta, de la ora 21.00 însă în următoarele etape nu va mai fi la fel...de exemplul ”derby”ul cu Dinamo din etapa a 5-a se va juca pe duminica 9 august...dacă nu se schimbă nimic pînă atunci.

Trimite un comentariu