Skip to main content

Ce inserturi mai au ziarele. Libertatea şi Gazeta Sporturilor se bat în selfie stick-uri

 
Selfie Stick
Selfie Stick

Selfie StickINEDIT. După ce „febra” cărţilor la pachet cu ziarul a trecut, publicaţiile vin cu tot felul de idei de inserturi pentru a creşte vânzările. Astfel, Libertatea şi Gazeta Sporturilor au lansat selfie stick-ul, dispozitivul cu ajutorul căruia pasionaţii de fotografii cu telefonul mobil îşi pot face poze selfie.

Publicitate

Gazeta a fost prima care a pus la bătaie stick-ul de făcut selfie-uri, cu ediţia de vineri, 3 iulie. Ziarul plus insertul a apărut vineri pe piaţă, iar produsul este la preţul de 33 de lei, iar acesta va rămâne la tarabe pentru încă 2 săptămâni.

Libertatea a apărut şi el pe piaţă cu stick-ul selfie de astăzi, la preţul de 35 de lei. Stickul este cu doi lei mai scump decât cel al GSP, dar are ceva în plus: buton de declanşare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Oare nu era mai bine sa faca ceva cu continutul ziarului? Cu calitatea articolelor? Oare ziarele din Anglia sau Germania se vand cu surubelnite si tigai sau prin continut? Dar cum Gsp a dat afara cei mai multi oameni de valoare si scrie oricine orice, cum sa ai calitate ?
  • geo geo
    Cel mai ieftin selfie stick este pe piață cam 29 - 30 lei...deci care ar fi avantajul.
    Este cumva vreun selfie stick mai special...ca nu inteleg cum vine treaba...

Trimite un comentariu

sus