Skip to main content

Ce inserturi mai au ziarele. Libertatea și Gazeta Sporturilor se bat în selfie stick-uri

 

Selfie StickINEDIT. După ce „febra” cărților la pachet cu ziarul a trecut, publicațiile vin cu tot felul de idei de inserturi pentru a crește vânzările. Astfel, Libertatea și Gazeta Sporturilor au lansat selfie stick-ul, dispozitivul cu ajutorul căruia pasionații de fotografii cu telefonul mobil își pot face poze selfie.

Gazeta a fost prima care a pus la bătaie stick-ul de făcut selfie-uri, cu ediția de vineri, 3 iulie. Ziarul plus insertul a apărut vineri pe piață, iar produsul este la prețul de 33 de lei, iar acesta va rămâne la tarabe pentru încă 2 săptămâni.

Publicitate

Libertatea a apărut și el pe piață cu stick-ul selfie de astăzi, la prețul de 35 de lei. Stickul este cu doi lei mai scump decât cel al GSP, dar are ceva în plus: buton de declanșare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Oare nu era mai bine sa faca ceva cu continutul ziarului? Cu calitatea articolelor? Oare ziarele din Anglia sau Germania se vand cu surubelnite si tigai sau prin continut? Dar cum Gsp a dat afara cei mai multi oameni de valoare si scrie oricine orice, cum sa ai calitate ?
  • Cel mai ieftin selfie stick este pe piață cam 29 - 30 lei...deci care ar fi avantajul.
    Este cumva vreun selfie stick mai special...ca nu inteleg cum vine treaba...

Trimite un comentariu