Skip to main content

Ciprian Mailat, noul redactor-șef la Capital, după plecarea Oanei Osman

 
Ciprian Mailat, noul redactor-șef la Capital, după plecarea Oanei Osman
Ciprian-Mailat

Editura Evenimentul și Capital anunță schimbarea conducerii revistei Capital ca urmare a plecării, de la începutul lunii iulie, a Oanei Osman din funcția de redactor-șef.

În fruntea revistei Capital a fost numit Ciprian Mailat, care anterior a ocupat funcția de redactor-șef adjunct, anunța compania printr-un comunicat.

Publicitate

Virgil Munteanu, director executiv al Editurii Evenimentul și Capital: „Îi mulțumim Oanei Osman pentru cei 12 ani petrecuți în echipa Capital, dintre care ultimii trei în funcția de redactor-șef. Îi urez succes noii conduceri și sunt încrezător că revista Capital va continua să fie un reper în rândul publicațiilor financiare și de business din România.”

Ciprian Mailat are o vechime de peste 12 ani în presa economică, iar din 2011 a coordonat echipa Capital din postul de redactor-șef adjunct. Anterior el a fost șef al secției economic la Evenimentului zilei și Senior-Reporter la agenția de presă Mediafax.

Ciprian Mailat, noul redactor-șef al revistei Capital: „Revista Capital a fost, este și va rămâne una dintre cele mai bune publicații de business din România. Vom continua proiectele cu tradiție ale Capital, printre care Top 300 Cei mai bogați români și suplimentele dedicate sectoarelor importante din economie. Totodată vom acorda atenție sporită emisiunii Capital TV și vom pregăti noi proiecte editoriale prin care dorim să facem cunoscute atât afacerile dezvoltate de antreprenorii locali cât și de investitorii străini.”

Postul de redactor-șef adjunct va fi preluat de Diana Zaharia, jurnalist cu o experiență de 10 ani în presa economică.

Reamintim că Oana Osman a părăsit revista Capital pentru a se alătura proiectului Profit.ro, o viitoare publicație economică online la care va fi implicată editorial, dar va fi și unul dintre acționari, după cum paginademedia.ro a anunțat în premieră, AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu